2777
2789

یه دنیا کار دارم

کمرمو گذاشتم زمین فقط یکم استراحت کنم

لعنت ب اتاق تکونی😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که از وقتی همسرم فهمیده باردارم کلا بیکارم نمیزاره هیچ کاری انجام بدم میگه خسته میشی😣خسته شدم. 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
یه دنیا کار دارم کمرمو گذاشتم زمین فقط یکم استراحت کنم لعنت ب اتاق تکونی😫

قانون اول، وقتی کلی کار داری و نمیدونی کدومو انجام بدی همه رو ول کن و غذا بخور و بخواب 🤣💔

یه دنیا کار دارم کمرمو گذاشتم زمین فقط یکم استراحت کنم لعنت ب اتاق تکونی😫

سلام 

اتفاقا من خونم و تمیز و مرتب کردم.همین الان مادر شوهر زنگ زد فردا میایم اونجا 🙃

همیشه همینه کافیه کمی تمیز کنم خخخخ

اللهم عجل لولیک الفرج
قانون اول، وقتی کلی کار داری و نمیدونی کدومو انجام بدی همه رو ول کن و غذا بخور و بخواب 🤣💔

من دیوونه میشم باید کارامو انجام بدم😫

کاش تو اینجور مواقع میشد خونسرد و بیتوجه بود

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام  اتفاقا من خونم و تمیز و مرتب کردم.همین الان مادر شوهر زنگ زد فردا میایم اونجا 🙃 همیشه ...

سلام عزیزم

آفرین ب تو کدبانوی مرتب و تمیز😍

بفرمایید پفک فقط نفری نصفی بردارید ب همه برسه

خیلی بدییی🥺 هوس کرده بودم ولی مریضممم

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"