2777
2789
عنوان

کسی تجربه این چنینی داشته

121 بازدید | 17 پست

بچها چند روز تخمدان چپم درد میکنه نمتونم توصیف کنم براتون درده یا گرفتگی گیجم

زور میزنم درد میگیره 

نزدیکی درد میگره میشنم درد میگیره لگنم 

من هر ماه موقع آزاد کردن تخمک این مدلی میشدم ولی الان نزدیک پریودمه 

این ماه واسه اولین بار دوفاستون خورم 

کسی اینجوری بوده؟ 

سونو هم 8 شهریور رفتم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
احتمالا تخمکات تبدیل به کیست شده 

واقعا از کجا متوجه میشه آدم؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ماه پیش دوفاستون خوردم همینقدر درد داشتم برای همین اینماه نخوردم 

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

منم ماه پیش دوفاستون خوردم همینقدر درد داشتم برای همین اینماه نخوردم 

تخمدان  شما هم درد گرفته بودی شبیه من بود علائمت ن؟ 

عزیزم به احتمال خیلی زیاد کیست تخمدان هست، فولیکولت بالغ شده بزرگ شده اما تخمک آزاد نشده و الان تبدیل ه کیست شده، موقع پریودی فولیکولت میترکه نگران نباش، اما اگر خدای نکرده فشار لگن یا حالت تهوع و استفراغ یا تب و لرز کردی سریع برو دکتر 

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 
واقعا از کجا متوجه میشه آدم؟ 

من دارو خوردم 

۶ تا فولیکول داشتم 

باردارم شدم 

اما دو تا فولیکول تبدیل به کیست شد تو تخمدان چپم 

انقدر درد داشتم سرفه هم‌میکردم جیغم میرفت هوا 

همش فکر میکردم خارج از رحمی باردار شدم که انقدر درد دارم 

یکم‌از بارداریم که گذشت درد کم شد و کیست ها جذب شد

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

عزیزم به احتمال خیلی زیاد کیست تخمدان هست، فولیکولت بالغ شده بزرگ شده اما تخمک آزاد نشده و الان تبدی ...

هر ماه آزاد میشد این ماه دوفاستون خوردم این جوری شد 

دستمو میزارم یکم فشار میدم خیلی درد میگیره ینی همونی ک شما میگی هست؟ 

و این علائم ک آزاد نمیکنه ینی تبلی تخمدان؟ 

من دارو خوردم  ۶ تا فولیکول داشتم  باردارم شدم  اما دو تا فولیکول تبدیل به کیست شد ...

بازم خداروشکر مشکلت حل شد عزیزم 

مرسی بابت راهنماییت 

بازم خداروشکر مشکلت حل شد عزیزم  مرسی بابت راهنماییت

قربونت البته قبلش که با دارو دوباره تبدیل به کیست شده بود و باردار هم نشده بودم 

تو پریودی هم رفع نشد 

دکتر یک ماه ال دی داد خوردم کیست رفع شد 

خلاصه اینکه درمان داره نگران نباش

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

قربونت البته قبلش که با دارو دوباره تبدیل به کیست شده بود و باردار هم نشده بودم  تو پریودی هم ...

انشالله ک درمان بشه مشکل خاصی  پیش نیاد 

هر ماه آزاد میشد این ماه دوفاستون خوردم این جوری شد  دستمو میزارم یکم فشار میدم خیلی درد میگیر ...

از دکترت سوال کنی بهتره، اما من در حد سواد خودم بهت میگم این مدل کیستها همیشگی نیست، گاهی ممکنه تو هر خانمی فولیکولش پاره نشه و کیست درست بشه که معمولا با پریود رفع میشه، فرق میکنه با تخمدان پلی کیستیک، اگر دوفاستون مصرف میکنی باید تحت نظر دکتر استفاده کنی، هر احتمال دیگه ای هم ممکنه وجود داشته باشه ولی با شرح حالی که شما از خودت دادی بنظرم صبر کن تا پریود بشی اگر خوب نشدی برو دکتر حتما، و حتما حتما اگر فشار لگنی ، حالت تهوع ، تب و لرز داشتی سریعا برو دکتر یا نزدیکترین بیمارستان 

از دکترت سوال کنی بهتره، اما من در حد سواد خودم بهت میگم این مدل کیستها همیشگی نیست، گاهی ممکنه تو ه ...

تحت نظر هستم دکتر تجویز کردن دوفاستون حالا اگر پریود شدم ولی بهتر نشدم میرم حتما دکتر م سی عزیزم از پاسخگویی شما خدا خیرت بده 

سعی کن کمرت رو گرم نگهداری با شالی چیزی ببندیش البته حواست باشه خیلی محکم نبندی، دمنوش های گیاهی هم که گرم کننده هستن میتونن دردت رو تسکین بدن مثل چای زنجبیل و شیر گرم با دارچین 

سعی کن کمرت رو گرم نگهداری با شالی چیزی ببندیش البته حواست باشه خیلی محکم نبندی، دمنوش های گیاهی هم ...

مرسی مهربون 🥺