2777
2789
عنوان

اینم شانس منه :)

380 بازدید | 16 پست

کاربر قبلی رفت و این پیج رو به من داد منم هیچ دوستی ندارم و تنهام برای همین اومدم نینی سایت و اینجا درد و دل کنم، من 16 سالمه و یه خواهر کوچیک تر از خودم دارم 15 سالشه یک سال کلا ازم کوچیک تره ولی تمام محبت های پدرم و مادرم برای خواهرمه اون میتونه با دوستاش بره بیرون و میتونه خرید کنه هر موقعی که دلش بخواد ولی من کلا پدر و مادرم برام عید خرید میکنن و حتی نمیزارن اون لباس مورد علاقم رو بخرم خودشون انتخاب میکنن تو خونه مادرم فقط غذا درست میکنه و من کل کارای خونه رو میکنم خواهرم دست به سیاه و سفید هم نمیزنه خواهرم میتونه اتاقش رو هرجوری دوست داشته باشه تزئین کنه ولی اتاق من کلا یه تخت داره با یه کمد خواهرم میتونه آرایش کنه ولی من حتی یه کرم ساده هم نمیتونم بزنم درست مثل یه خدمت کار باهام رفتار میکنن خب منم بچتونم دلم محبت میخواد نیاز به محبت دارم 💔

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

دلم سوخت  این منی  اما منم همین 16سالمه و خواهرم 10سالشه همه محبتا برای  اونه.  ...

خب منم انسانم وقتی میبینم کلا به اون توجه میکنن ناراحت میشم من تو مدرسه نمره 20 میارم و تمام تلاشم رو میکنم ولی اهمیت نمیدن حالا اون 16 میگیره بهش میگن آفرین خیلی خوب بود و به من میگن یزره از خواهرت یاد بگیر 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب منم انسانم وقتی میبینم کلا به اون توجه میکنن ناراحت میشم من تو مدرسه نمره 20 میارم و تمام تلاشم ر ...

🙁برگام ریخته 

چقدرر فرق میذارن بینتون عجب بابا عجب 

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده 

نگو اینجور🥲🥲باهاشون حرف بزن خب نمیشه؟ 

باهاشون چجوری حرف بزنم همین الان بدنم کبوده مامانم زدتم و خواهرم بهم نگاه کرد و خندید 💔

باهاشون چجوری حرف بزنم همین الان بدنم کبوده مامانم زدتم و خواهرم بهم نگاه کرد و خندید 💔

🙁🙁اینجور خانواده ها باید گل بگیرن تو سرشون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️واقعا که 

مریضن مگه میزننت 

مگه کاری کردی؟ 

تو خانوادتون کسی فامیلاتون کسی نداری که خیلی بهت نزدیک باشه؟ 

اگه دیدید که چیزای چرت و پرت میگم پوزش چون گوشی دست خواهرمه میاد تاپیک میزنه و نظر میده 

🙁🙁اینجور خانواده ها باید گل بگیرن تو سرشون🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️واقعا که  مریضن مگه میزننت  مگ ...

من داشتم جواب پیامت رو میدادم که مامانم گفت دوباره سرت تو گوشیه اومد منو زد مثل چی الان خیلی بدنم درد میکنه دیگه نمیتونم تحمل کنم امشب خودکشی میکنم💔

نه انقدر  خودتو ادیت کن نه خودکشی چه میشه کرد منم دو برابره تو سنمه این مشکلات رو دارم 

متاهلم اون مجرد و حدود یه دهه از من‌کوچکتر یه دوستی داره خانمان خراب کنه تمام خانواده مارو نابود کرد بعد پدر و مادرم بهش گفتن با دوستت فقط بیرون رابطه داشته باش خونه نیارش فقط همین!!!

بعد من دوستم که خیلی مومن و‌محجبست تو عمرش با یه نامحرم هم حرف نزده چون دو بار جدا شده بود و شوهرم چرت و‌پرت گفته بود که این دوست مطعلقه داره بابام بهم گفت باید با این ادم قطع رابطه کنی این خرابه 

الان دیگه هیچی از رابطه خواهریمون نمونده 

و من بخاطر همین چیزا دلم نمیخواد به بچه دوم فک کنم و محبتمو  غیر منصفانه تقسیم‌کنم.

بابای من با اینکه ۳تا دختر داشت.ولی عاشق من بود.

و فرقی که میذاشت باعث شده بود بقیه از من بدشون بیاد.با اینکه من‌بچه وسطی خانواده بودم حتی ته تغاریم نیستم 

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀

امیدوارم به بدترین نحو ممکن زجر بکشن هر کسی لیاقت بچه دار شدن رو نداره

اگه جات بودنم لینک این تاپیکو میفرستادم واسشون شاید به خودشون بیان یکم عذاب وجدان بگیرن

سنگدلای خودخواه

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕