2777
2789
عنوان

مردای زن نما توی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لینک گپ نمیدی؟ 

حوصلم سر رف🤦🏻‍♀️

_شبیه اون بچه تخسی شدم که میخوره زمین و بلند میشه میگه دردم نیومد و با زانوی خونیش به راهش ادامه میده ، اما ته دلش یکیو میخواد که بره تو بغلش و بخاطر زانوهای خونیش بلند بلند گریه کنه-!🙂💔 تو تاپیکای بازی و سرگرمی تگم کنید ذوق کنم💃دلتنگ یکی تو سایتم ک مطمئنم اگ یبار دیع بش پیام بدم ... فق بدون منظوری نداشتم و دوستت دارم:)

اینکه خوبه 

من با یکی دوست شدم همه جوره خیال میکردم کابر خانم یعنی شک نداشتم بعد یه سال دوستی تو خصوصی سایت به هم شماره دادیم رفتیم واتساپ دیدیم ای دل غافل تازه داره خودس نشون میده حرفای زشت میزد و خلاصه بلاکش کردم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خیلیی

خاله ان برای خودشون 😑🤧 

یه روسری سرش کنید 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
اینکه خوبه  من با یکی دوست شدم همه جوره خیال میکردم کابر خانم یعنی شک نداشتم بعد یه سال دوستی ...

وای 😐😑 

برگام

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

آقایون نی نی سایت همگی جایه خواهرامون هستن. 

به چشم خواهری میبینیمش🥴

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

وای 😐😑  برگام

بخدا دیگه به کاربر معروفام اعتماد ندارم از بسکه سر این قضیه ناراحت شدم یعنی من یقین داشتم اون کاربر خانم ولی مرد از آب در اومد 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

برنامه ی چتزی نیست؟ 

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بخدا دیگه به کاربر معروفام اعتماد ندارم از بسکه سر این قضیه ناراحت شدم یعنی من یقین داشتم اون کاربر ...

اون خودش اینقدر بی شخصیت بوده که جنسیت شو نشون نداده ! 

خاک تو سرا ، فقط دنبال یکی ان مخشو بخورن

اون خودش اینقدر بی شخصیت بوده که جنسیت شو نشون نداده !  خاک تو سرا ، فقط دنبال یکی ان مخشو بخو ...

متاسفانه من از خواهرم صمیمیتر میدیدمش و براش حرفای دلم میگفتم چیزایی میگفتم از زندگیم از شوهرم از بچم که به مادر و خواهرمم نگفتم 

متاسفانه من از خواهرم صمیمیتر میدیدمش و براش حرفای دلم میگفتم چیزایی میگفتم از زندگیم از شوهرم از بچ ...

دیگه نمیشه به کسی اعتماد کرد 😑

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792