2777
2789
عنوان

مردای زن نما توی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا حالا تا دلت بخاد مارو تخریب میکرد یکی دیگشون

اقا تخریب میکرد؟

خیلی جالبه

من اولا خیلی حرص میخوردم ولی کم کم کنار اومدم

بعد مثلا میان تاپیک میزنن میگن  خانومم فلانه بهمانه من تو دلم میگم اگه خانومت بفهمه تو نی نی سایتی ازت چندشش نمیشه!!؟؟؟

مردی که کوچکترین علامت زنونه داره یا خاله زنکه حالمو بهم میزنه انصافا🤮

بعد همین خانوم خانوما تو خونه واسه زناشون چنگیز خان مغولن

هر چیز که در جستن آنی،آنی...
اقا تخریب میکرد؟ خیلی جالبه من اولا خیلی حرص میخوردم ولی کم کم کنار اومدم بعد مثلا میان تاپیک میز ...

واییییی خدا اگه بیایی تو گروه حرفاشو ببینی 

به همه دخترا میگفت چاق و توهین میکرد  طرف قدش۱۷۰ وزن۶۵ بود میگفت چاقی پنجاه کیلیو بشو ما بپسندیم😬😬

واییییی خدا اگه بیایی تو گروه حرفاشو ببینی  به همه دخترا میگفت چاق و توهین میکرد  طرف قدش ...

چی بگم والا

خب خود دخترا باعث شدن که اینجوری بشه

وقتی طرف میاد تاپیک میزنه اقایون چه رنگ پوستی رو بیشتر دوس دارن؟اقایون زن شاغل دوس دارن؟اقایون زن قد بلند دوس دارن یا قد کوتاه و.... خب همین میشه دیگه...

راستش من بیشتر از دست خانوما شاکیم تا اقایون

زن انگار رباته مثلا اقایون قد بلند و زن شاغل و سبزه دوس دارن این میره یه کار پیدا میکنه و حاضره اونجا مدیرش تو سری هم بهش بزنه ولی بگه من شاغلم میره، برنز میکنه رنگ قیر میکنه خودشو کفش کتونی لژدار پاشنه ۲۰ سانتی میپوشه ک بگه قدم بلنده!!!!!

فقط برای اینکه اقایون خوششون میاد....

یکی از کاربرای خیلی محبوب و پر طرفدار نی نی سایت یه بار تاپیک زده بود که من قبلا خیلی با ظاهرم مشکل داشتم و الان باهاش کنار اومدم...بعد عکسای ادیت نشده بازیگرارو میفرستاد که ببینید اینا هم اونجوری که ما فکر میکردیم خوشگل نیستنا...

جالب بعد از اون تاپیک رفته ۱۸۰ درجه قیافشو عوض کرده،فیلر زده لنز مینداز  و... با اینکه خودشم اینچیزارو قبول نداره!!!

و مرتب عکس میذاره از خودش که همه ازش تعریف کنن

خانوما متاسفانه خیلی دارن راهو اشتباه میرن...

هر چیز که در جستن آنی،آنی...

به چشم برادری بد نیست 🤣

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

ادمهای گاااااووو خودشونو جا دختر میزنن اینجا 

خرها😐سگ ها احمقا

_شبیه اون بچه تخسی شدم که میخوره زمین و بلند میشه میگه دردم نیومد و با زانوی خونیش به راهش ادامه میده ، اما ته دلش یکیو میخواد که بره تو بغلش و بخاطر زانوهای خونیش بلند بلند گریه کنه-!🙂💔 تو تاپیکای بازی و سرگرمی تگم کنید ذوق کنم💃دلتنگ یکی تو سایتم ک مطمئنم اگ یبار دیع بش پیام بدم ... فق بدون منظوری نداشتم و دوستت دارم:)
واییییی خدا اگه بیایی تو گروه حرفاشو ببینی  به همه دخترا میگفت چاق و توهین میکرد  طرف قدش ...

😑😑😐 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
اینو هنوز ریمووش نکرد بیا تو گروه مخشو بزن

اون باید مخ منو بزنه 🤧🤣 

ولی نه از این مردا که تو جمع زنونه میرن خوشم نمیاد 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792