2777
2789
عنوان

خیانت

292 بازدید | 17 پست

بچه ها رفتم تو صفحه پیامهای شوهرم با دوستش چت کرده بود ک فلان ساعت بیا بریم بیرون زنه با دوستاش از شهرستان اومده دوستشم گفته گفته ک این مال فلان شهر این گفته نه بابا یکی دیگس از قبل باهاش آشنام الان با دوستاش میان دوستش گفته باشه این گفته بزار ب مجمد بگیم اونم بیاد خیلی بی عصابم داغونم هااااا دو سه‌روزه شوهر خواهرش فوت کرده نمیدونم بگم یا نه فردا هم قراره بره یه شهر دیگ چهر ساعت دوره صبح میره شب میاد خیلییییی ناراحتم.. 

خودشم ادعاش میشه ک ادم پاکیه و به زندگیش وفا داره وایییی نه خدااااا

نمیدونم بهش بگم یا نههه؟ 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

من که نفهمیدم چی به چیه

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی تعقیبش کنی تا مطمئن شی؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شما خودتو بچسب فقط مریضی نگیری ازش  با این پیامی شما دیدی  پس کلا قبل هم از این روابط دا ...

اره چون اصلا دست ب گوشیش نمیزدم از چیزی خبر نداشتم

میتونی تعقیبش کنی تا مطمئن شی؟؟ 

نه بابا نمیزاره تنهایی پامو از در بندازم بیرون

اره چون اصلا دست ب گوشیش نمیزدم از چیزی خبر نداشتم

چی بگم واقعا خیلی ناراحت شدم گلم 

لعنت بهشون 

فقط لعنت بهشون 

لعنت بهشون 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم