2777
2789

مشکل ازدواج را تجربه داشتم فقط 

من ۱۰ سال پیش در روستا ازدواج کردم .سخت بود ...

الان فکر نکنم برای ازدواج سخت باشه اونقدرا.قبح طلاق ریخته ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقع گرا میخام باهات حرف بزنم چون من خودم رنج کشیده م تجربه دارم 

ادمو احساساتی و حساس میکنه 

ولی یه چیزی بگم؟

یه نگاهی به اطرافت کن تو تنها نیستی الان امار طلاق بالا رفته 

خیلی از بچه ها طلاق دارن تواین جامعه زندگی میکنن 

خودشون رو پا خودشون وایسادن 

احساسشون رو قوی کرردن 

طلاق رو ضعف ندونستن و ب جاها بالایی رسیدن

بنظرم خیلی بهتره مادر و‌پدریه که ب زور کنار هم هستن دائما دعوا و فحش و بحث دارن

میدونم ولی خیلی موقعیتارو سر همین طلاق از دست دادم ، میتونستم بهترین مدرسه تهران درس‌بخونم

بابا ببخش منو باشه؟)

من یکی رو میشناختم خیلی بد قلق شده بود لج باز و عقده ای شده بود انگار هر چی میخواست مادر بیجاره باید براش فراهم میکرد.ولی یکی رو میشناستم پیش مادربزرگش زندگی میکنه پدر و مادرش هر دو ازدواج کردن با کسی. .. انقدر که این دختر قوی هست انقدر با درک و شعور هست که نگو. چون سختی کشید قدر خیلی چیزا رو میدونه. 

میدونم ولی خیلی موقعیتارو سر همین طلاق از دست دادم ، میتونستم بهترین مدرسه تهران درس‌بخونم

خدا لعنتش کنه کسی که باعث و بان ی اصلیه، 

والا من دارم تمام زورمو میزنم جدا نشم ولی وقتی آقا گذاشته رفته دوماهه، بدون خرجی، سر لجبازی، بچشم ول کرده، من چیکار میتونم بکنم، تازه میخاست یکی دیگه پس بندازه دم رفتن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
❤❤❤ خیلی خوشحالم تو این مقام و جایگاه میبینمتون و طلاق مانع پیشرفتتون نشد

ممنووووونم 

از بس خوش قلب هستین❤❤❤🙏🙏🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...