2777
2789
عنوان

چاه کندیم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 89 پست
فرستادم  اخه استخون بلند و گوتا با هم بود ولی جمجه سر اینا نبود بعدم خیلب سنگ بود در صورتی ک کو ...

ان شاءالله که آدم نبوده حیوون بوده

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
والا بعیدم نیس ولی خیلی جالبه  ذهن آدمو درگیر میکنه

نه تو هفت متر  نبود ک میگم یک متر نیم متر کندن رسیدن ب سنگ بعد سنگا رو برداشتن زیرش استخون بود همون مقنی هم گفت این خاکش مرده اس چون میخاستیم برا گلدون برداریم دیگ گرخیدیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فرستادم  اخه استخون بلند و گوتا با هم بود ولی جمجه سر اینا نبود بعدم خیلب سنگ بود در صورتی ک کو ...

بجون خودم قبربوده،،یذره‌ام بکنین، جون من گنج بود نصف نصف، منم اینور استرس گرفتممم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
خب چاه لازم داریم مجبور بودبم بکنیم دیگ بردن با نیسان تو بیابونا

به شوهرت میگفتی حداقل زیر خاک دفن کنش😂

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
بجون خودم قبربوده،،یذره‌ام بکنین، جون من گنج بود نصف نصف، منم اینور استرس گرفتممم

دیگ الان هفت متر کندن هیچی نبود من اگ شانس میداشتم  ک وضعم این نبود ایتخونش گیر من امده

دیگ الان هفت متر کندن هیچی نبود من اگ شانس میداشتم  ک وضعم این نبود ایتخونش گیر من امده

ببین شاید اینور اونورش باشه هاااا

بجون خودم الان ازگوشی ردمیشم😃😃😃

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
2790
2778
2791
2779
2792