2777
2789

خودم سعی کردم نهایت استفاده رو ازش ببرم ولی خب اولا بنا بر مشکلاتی که داشتم تقریبا تا ۶_۷تیر یکم کمتر از قبل تلاش میکردم ولی نتیجه این سه ماه شد اینا: 

دهم رو کامل جمع بندی کردم (ورودی یازدهم ام) 

این یه هفته آخر که درسی نداشتم یازدهم رو شروع کردم تا شنبه یکشنبه هم یک فصل از پنج تا تخصصی قرارع تموم کنم 

کلاس زبان ثبت نام کردم و زیاد از حد رپ زبان زوم شدم و هم خودم کار کردم و هم با کلاس زبان پیش رفتم(خودم هفت تا فمیلی رو خوندم و تو آموزشگاه هم تاپ ناچ)و خدایی زیاد از حد پیشرفت کردم 

سعی کردم از گوشی فاصله بگیرم و فک کنم جمعا ساعت نگاه کردن به گوشی تو این سه ماه یه  ۲۴ساعت نشه و از امروز فردا هم میزارم کامل دیگه اونور دیگه بهش نیازی ندارم 

دکوراسیون اتاقمو‌ عوض کردم 

تیپم تامبوی بود اونو عوض کردم و سعی کردم عین یه دختر خانم دکترررر😐😂 تیپ بزنم 

از دهن یه کوچولو بد بودم و فحش و اینا زیاد استفاده میکردم اونارو گذاشتم کنار 

روش مطالعه امو عوض کردم و به این نتیجه رسیدم چندتا مشکل روانشناسی دارم که باید رفعش کنم و دارم روش کار میکنم 

سریال و فیلم هم زیاد دیدم  

شما چییی؟ راضی بودین؟من خودم زیاد راضی نیستم (البته فک کنم بخاطر همون مشکلات روانشناسسه)

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلات -استرس-ناراحتی -نی نی سایت -نی نی سایت-نی نی سایت 

غم اندوه-سختی-نی نی سایت -نی نی سایت-نی نی سایت-

👼🏻مامان دو فرشته👼🏻کاربر ۹۷ هستم💜بلوچستان وطنم❤️‍🩹

من فهمیدم از زندگی چی میخوام این اول 

رفتم باشگاه 

به پوستم رسیدم سعی میکنم صاف بشینم هر شب مسواک بزنم 

جونم برات بگه میخواستم درسمو شروع کنم هنوز کامل موفق نشدم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

تو سه ماه ۲۴ ساعت هم گوشی دستت نگرفتی ؟

مطمئنی؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

هیچی فقط دادم بالا 🤭🤦🤦🤦🤦🤦😬😬😬😑😑

چیو😐😂

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)