2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه برا منم بگیری تاپیک قبلت بسته شده میخوام بدونم آخر رابطمون چی میشه و خانوادم بدون آبرو ریزی قبول میکنن که ازدواج کنیم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

گفته بدانید که خداوند بین مرد وقلبش حائل میشود احتمالا فردی فتنه گر بین شما و همسرتون میخواسته قرار ...

سلام عزیزم من دوتا نیت دارم اگه یکیو ام جواب دادی ممنونم

اولیش اینه به عشقم میرسم؟؟؟کی ازدواج میکنیم

دومی امسال روانشناسی میارم؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

سلام عزیزم دستتون درد نکنه 

ممنون میشم برای منم بگیرید نیت کردم ❤️

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
سلام میشه برای برگشت و ازدواج محسن و زهرا هم بگی

اسم محسن با زهرا به هم تعلق دارن اما درک حرف ندارن اگه برگردن هم تا آخر زندگی دعوا و ناراحتی همراهشون هست.

👫✨جهت مشاوره و تفسیر داشتن درک حرف و تعلق اسم زوجین با یکدیگر از طریق علم ابجد کبیر برای ازدواج پیام بدین اولین فرصت جواب میدم...👰دختر مردم رو بیچاره نکنین... 🧑‍🦱آقایون بعد از طلاق راهشون بازتره هرچند انتخاب شون بعد از طلاق بهتر نیست...
سلام عزیزم،من اینستا ندارم خئلهشا همینجا جوابمو بده،در مورد زندگیم

خواهش میکنم عزیزم،در مورد زندگیم وضع مالیمون،خونه خریدن،و چیزای دیگه😢😢😢😢

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره..
اره گلم خوب امومده گفته ما از نزد خود به تو نام نیک دادیم 

اسی جان کجا رفتی بیا جواب منم بده به خدا گیرم و بلاتکلیف نمیدونم چی درسته چی نادرست لطفا کمکم کن 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792