2821
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست
ن اسنجور نیست میدونم با بام ارثیه ما رو میده فقط ناراحت مادرمم ک لقمه دهنش میداد ب بابام

واییی چقدر تو خوش خیالییی اسی اون زنه بیاد همهههه چیزو میگیره خیییلییی ببخشیدااا مردا بنده ی زیر شکمشونن مخصوصا که این جوونه پدرتو گول میزنه همه چیزو بالا میکشههههه ساده نباش تورو خدا 

من سکته دارم میکنم این پشت😂

....
حداقل جلو فامیل اشنا سرافکنده نمیشدیم الان خجالت میکشم برم بیرون

شما کاری از دستت بر نمیاد خودت رو درگیر نکن بنظرم اگه عقدش کرده اگه نکرده بگو حرمت نگه داره تا سالش قبول نکرد ولش کن مهم زنده بودن آدماست

مطمئنم مادرت از داشتن دختری مثل شما خیلی خوشحال بوده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم روتخت بود با مرگ دسته پنجه نرم میکرد تو فکر بابام بود

خدارحمتش کنه ولی اینجور نباید باشیم میبینی که عمر قدرشناسی چقدر کوتاهه ماباید عبرت بگیریم

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
واییی چقدر تو خوش خیالییی اسی اون زنه بیاد همهههه چیزو میگیره خیییلییی ببخشیدااا مردا بنده ی زیر شکم ...

راستش یکم میترسم میگم شارلاطان نباشه سواستفاده کنه خونه به اسمش بزنه

ممنون عزیزم با گریه مینویسم اینا ممنون از دلداریت

یه بار یه خانم معتقدی که باهاش حرف میزدم میگفت آدما راضی از دنیا میرن چون حرفش رو دوست داشتم باورش کردم و قلبمو آروم میکنه مطمئنم واسه مادر شما هم با بچه هاش و زندگیش اینطوری بوده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
راستش یکم میترسم میگم شارلاطان نباشه سواستفاده کنه خونه به اسمش بزنه

تو خودتو بزار جای زنه 

ببین چطوری حاضر شد با کسی ازدواج کنه که ۵ ماه زنش فوت شده 

بیست سال تفاوت سنی داره 

خیلی ببخشیدا عاشق جمال پدرت نشده که عاشق پول و خونه و نمیدونم پس انداز پدرت شده 

اگر پدرت مثلا اجاره بود و هیچی نداشت تو دار دنیا میگفتیم اره خودشو میخواد

حتی رو حقوق پدرت هم حساب باز کرده 

....
اره چه میدونم بابام حرف کسی گوش نمیده زنه هم لابد جا پا خودش سفت کته 

متاسفم براتون روح مادرتون شاد غم آخرتون باشه من یکی از اقواممون جوون بود با یه مرد سن بالا ازدواج کرد قبلش مرده وازکتومی کرده بود والا الان بزور دختراش راه میده خونه اگه بچه داشت دیگه خدا رو بنده نبود شمام خودتون ناراحت نکنین تا بوده همین بوده مردا اکثرا بی وفان

یه بار یه خانم معتقدی که باهاش حرف میزدم میگفت آدما راضی از دنیا میرن چون حرفش رو دوست داشتم باورش ک ...

یعنی چی راضی از دنیا میرن 

خاله ی بیچارم تومور گرفت تو ۹ ماه فوت شد اونموقع داشت میرفت بستری شه برای اخرین بار گریه میکرد میگفت منو بفرستین خارج برم اون تو من میمیرم 

....

ولی همه ی مردا هم بی وفا نیستن، ما یه همسایه داریم خانومش چند ماه پیش در اثر سرطان فوت کرد، دخترش میگه بابام کارش شده گریه کردن،میگه ساعت ۳صبح میره پارک روبروی خونه میشینه گریه میکنه،بردنش دکتر گفته داره روانی میشه دکتر بهش دارو داده ،خیلی به خانمش وابسته بود همیشه میدیدمشون باهم میرفتن خرید یا پیاده روی،وقتی هم خانمش مریض شد تا لحظه ی آخر کنارش بود