2821
2789
عنوان

زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست
کم و کسری نداره چون زنداداشت غذا میپزه؟؟؟؟؟؟؟ مگه همه چی غذا و کار خونه است؟ مرد بی محبت که زنش رو ا ...

اگ برعکس ی زن بود بعد 4ماه زنش شوهر میکرد چی؟ حداقلش اینه تا سال صبر میکرد

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی سخته ولی باید قبول کنی زنداداشت یا بچه هاکلا نمیتونن که همه نیازهای پدرتو تامین کنن

یکی ازاقوام بالای ۷۰ سنشه قبل چهلم زنش دنبال زن میگرده تواین ۴سال دوتا صیغه کرده ول کرده بازم ازرونمیره

اخه ما بابام بزرگ طایفه هس هممون تو شوکیم چقد مردا بی وفان

مردا خیلی بی وفان خیلی کم پیدا میشه مردی تا آخر عمر بخاطر زنش ازدواج نکنه من به این اعتقاد دارم بچه از مادر یتیم میشه نه پدر 

کم و کسری نداره چون زنداداشت غذا میپزه؟؟؟؟؟؟؟ مگه همه چی غذا و کار خونه است؟ مرد بی محبت که زنش رو ا ...

تازه ادعاش میشد مادرم خیلی دوس داره پنجاه سال باش زندگی کرد یه عمره

از پدرتون بخوایین تا سال مادرتون صبر کنه 

زن داداشت هر چقدر خوب باشه اما بازم پدرت به همسر احتیاج داره نمیتونه به بچه برادرت بگه برو اونجا بشین چون باید بترسه که مادرش منت بزاره 

من مادر بزرگم فوت شده پدر بزرگم 90 سالشه مادر خودم همیشه میگه ای کاش جوون تر بود تا میشد ازدواج کنه  همه زود بهش سر میزنن ولی اکثر شبا تنهاست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اگ برعکس ی زن بود بعد 4ماه زنش شوهر میکرد چی؟ حداقلش اینه تا سال صبر میکرد

مرد بی وفاییه معلومه اگه مرد بود وقتی زنده بود باهاش خوب بود و تا سال که هیچی تا ابد سمت زن دیگه نمیرفت حالا به قول شما تا سال

اینجور مردها که وقتی زنشون زنده اند اذیتش میکنن سال نگه داشتنشون بدرد جرز دیوار میخوره وقتی زنش زنده بود باید خوب میبود

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بگو الان بدین  مثلا مثلا خونه داره بگین تا وقتی زنده هست بمونه توی این خونه بعد که فوت شد خونه ...

ن اسنجور نیست میدونم با بام ارثیه ما رو میده فقط ناراحت مادرمم ک لقمه دهنش میداد ب بابام

منم باشوهرم اختلاف دارم و خیلی خیلی اذیتم میکنه یکی از بزرگترین نگرانی هام آینه که به ماه نرسیده بعد مرگم میره زن میگیره   نمیدونم چرا انقدر بااطمینان آین و توذهنم تصور می‌کنم   

مرد بی وفاییه معلومه اگه مرد بود وقتی زنده بود باهاش خوب بود و تا سال که هیچی تا ابد سمت زن دیگه نمی ...

حداقل جلو فامیل اشنا سرافکنده نمیشدیم الان خجالت میکشم برم بیرون

خوبه مهرش فقط حتتتما با برادرتون صحبت کنین پدرتون وازکتومی کنن چون میگی دختره همسن و سال شماست بچه م ...

اره چه میدونم بابام حرف کسی گوش نمیده زنه هم لابد جا پا خودش سفت کته 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز