ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
۳۵ خوبه من تعجب کردم از اسی چرا یهو اینقد پایین اومده من خیلی تحقیق کردم تا هفته ۱۶ مهمه که سرکلاژ میکنن بعدش مهم نیس از منم ۱۵ هفتگی دکتر سنو طول سرویکس خواست بعدش دیگه نخواست
۳۵ خوبه من تعجب کردم از اسی چرا یهو اینقد پایین اومده من خیلی تحقیق کردم تا هفته ۱۶ مهمه که سرکلاژ م ...
اره من ۱۸هفته ک دکترم گفت با طول ۳۴سرکلاژ قبول نکردم و دکترم عوض کردم.. دکتر جدید گفت نیاز نیس ک برا اطمینان گفت چندهفته بعد سونو میکنمت ک شده بود ۳۳ ک اون زمان بهم گفت تا پایان بارداری نیاز نیس دیگ سونو کنی.تا اینکه دیروز رفتم دکتر گفتم ی مقدار درد کشاله ران و زیرشکم دارم ک برا خاطرجمعی خودم سونو کرد ک ۲۶ شده بودم
۳۵ خوبه من تعجب کردم از اسی چرا یهو اینقد پایین اومده من خیلی تحقیق کردم تا هفته ۱۶ مهمه که سرکلاژ م ...
راستی سرکلاژ رو نهایت تا هفته ۲۴ میکنن اگر خیلیییی اورژانسی باشه آخه هفته های بالاتر خطر پاره شدن کیسه آب هست براهمین انجامش نمیدن و جایگزینش پساری هس ک البته مثل سرکلاژ قوی نیس