2777
2789
عنوان

کمکم کنید طول سرویکس ۲۶میل در هفته ۲۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2418 بازدید | 71 پست
نه بابا اتفاقا دکترم گفت زندگی عادی داشته باش اما من خودم مراعات میکردم اما بازم این شد  ممکن ...

زیر۲۵ شنیدم خطرناکه

واسه من ۲۹بود

دکترم چیزی نگفته بود 

زایمانمم نرمال پیش رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور فکر میکردم 

نگران شدم تازه من دیگه رعایت نمیکردم 😢

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
انومالی ۳۵ بود 

۳۵ خوبه من تعجب کردم از اسی چرا یهو اینقد پایین اومده من خیلی تحقیق کردم تا هفته ۱۶ مهمه که سرکلاژ میکنن بعدش مهم نیس از منم ۱۵ هفتگی دکتر سنو طول سرویکس خواست بعدش دیگه نخواست 

۳۵ خوبه من تعجب کردم از اسی چرا یهو اینقد پایین اومده من خیلی تحقیق کردم تا هفته ۱۶ مهمه که سرکلاژ م ...

اره من ۱۸هفته ک دکترم گفت با طول ۳۴سرکلاژ قبول نکردم و دکترم عوض کردم.. دکتر جدید گفت نیاز نیس ک برا اطمینان گفت چندهفته بعد سونو میکنمت ک شده بود ۳۳ ک اون زمان بهم گفت تا پایان بارداری نیاز نیس دیگ سونو کنی.تا اینکه دیروز رفتم دکتر گفتم ی مقدار درد کشاله ران و زیرشکم دارم ک برا خاطرجمعی خودم سونو کرد ک ۲۶ شده بودم

فکر کنم ۲۸ هفته من کیسه آمنوتیکم خیلیییییییییییی پر بود که دیگه تحمل نکرد و پاره شد تو بارداری علت ...

الهی... ایشالا دلت زودتر شاد بشه 

برا منم دعا کن دوست عزیز 🙏😔

۳۵ خوبه من تعجب کردم از اسی چرا یهو اینقد پایین اومده من خیلی تحقیق کردم تا هفته ۱۶ مهمه که سرکلاژ م ...

راستی سرکلاژ رو نهایت تا هفته ۲۴ میکنن اگر خیلیییی اورژانسی باشه آخه هفته های بالاتر خطر پاره شدن کیسه آب هست براهمین انجامش نمیدن و جایگزینش پساری هس ک البته مثل سرکلاژ قوی نیس