2777
2789
عنوان

کمکم کنید طول سرویکس ۲۶میل در هفته ۲۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2418 بازدید | 71 پست
حالا یه مشورت انجام بده ضرر نداره 

سلام کارینا جان امروز رفتم پساری گذاشت برام

اما آمپولی برای ریه و جلوگیری از زایمان زودرس گفتم نداد و اینکه حتی ژل شستشو برا جلوگیری از عفونت احتمالی هم نداد.گفت عفونت نمیکنه 

فقط گفت همون شبی ی دونه شیاف

سلام کارینا جان امروز رفتم پساری گذاشت برام اما آمپولی برای ریه و جلوگیری از زایمان زودرس گفتم نداد ...

سلام مبارکت باشه 

عفونت نمیکنه مگه  خیلی خیلی حساس باشی 

یا شیاف میدن یا امپول همون شیاف رو داری کافیه 

امپول ریه هم دکترا دقیقه نودی مینویسن متاسفانه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مبارکت باشه  عفونت نمیکنه مگه  خیلی خیلی حساس باشی  یا شیاف میدن یا امپول همون ...

اخه خودم عفونت واژن دارم بهم دفعه قبل کاندیزول ۱درصد داد هرشب ب اندازه ی بند انگشت میریزم رو انگشتم میزارم اول واژن میترسم داخلتر بزارم..ایرادی داره؟ البته از صبح یکم خارش دارم..

عه داروهات چین ؟

مولتی ویتامین. کلسیم..فرفوروت.. د ۳ ... آسپرین..ایندفعه هم برا یبوست بهم دوتا پودر و ی کپسول و ی لاکسی ژل داده

امروز رفتم سونو کلیه ..کلیه راستم شن ریزی داره ..ب نظرم مثانمم توش ی مقدار شن مونده.. آزمایش ادرارم صبح دادم در حد متوسط عفونت ادراری گرفتم ..سونوگرافی گفت ک شن ریزی باعث عفونت ادراری میشه... برا یکشنبه نوبت دکتر کلیه گرفتم..تا اونموقع ممکنه اتفاقی برا بچه بیفته؟ خیلی میترسم

عزیزم‌منم پارسال شرایط شما رو داشتم فقط استراحت مطلق مطلق.برای سرویس فقط بلند شو .

م حتی غذا هم خوابیده میخوردم،برای دکترا این شرایط عادی هست خیلی اهمیت نمیدن.از کسی کمک بگیر این چند ماه رو .

ان شاءالله خدا کمکت میکنه

عزیزم‌منم پارسال شرایط شما رو داشتم فقط استراحت مطلق مطلق.برای سرویس فقط بلند شو . م حتی غذا هم خوا ...

ب سلامت زایمان کردین؟ چند هفته؟ 

من با طول سرویکس ۲۶ پساری گذاشتم

آخه دکتر گفت استراحت مطلق نیاز ب آمپول داره ک من قبول نکردم گفت پس در حد آب و چای خوردن بلند شو