2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال

183 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان خیلی دلم میخاد ارز دیجیتال رو یاد بگیرم خیلی تو اینستا دنبال میکنم دوست دلرم کلاسهاش رو حضوری برم واموزش ببینم اما متاسفانه اکثرشون کلاسهای انلاین دارن که من اصلا دوست ندارم اینحا کسی هیت تجربه تو این زمینه دلشته  باشه وجای خوب واموزشگاه عالی بهم بتونه معرفی کنه جایی که خودش رفته باشه وفول شده باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یاد گرفتی؟ 

سلام در حال اموزشم ۲۰ تا کانال عضو شدم اما به درد نخورن اومدم توی یه کانال که خیلی بچه های خوب وادمین عالی داره حتما عضو بشو عالیه سوالات رو قشنگ جواب میده https://t.me/cryptoland_public

اسپات داری یاد میگیری یا فیوچرز؟  نمیشه به هر کسی اطمینان کرد

هردو ولی واقعا این گروه حسم بهش عالیه من اطمینان نکردم که نظرات رو میخونم خودم سبک سنگین میکنم عضو شو وبگو که از طریق نی نی سایت اومدی حتما 

هردو ولی واقعا این گروه حسم بهش عالیه من اطمینان نکردم که نظرات رو میخونم خودم سبک سنگین میکنم عضو ش ...

من انقدر گروه دارم که نگووووو ولی همشون تا میگی سلام میگن ۲۰تتر واریز کن بیا وی ای پی 

هردو ولی واقعا این گروه حسم بهش عالیه من اطمینان نکردم که نظرات رو میخونم خودم سبک سنگین میکنم عضو ش ...

ددنبال ویدیو رایگان میگردم برا فیوچرز که ی چیزایی ازش یاد بگیرم  ی سری دارم شروع میکنم ببینم شاید بدردم بخوره 

اگه داشتی بهم بده منم ویدیوهارو برات میفرستم

ددنبال ویدیو رایگان میگردم برا فیوچرز که ی چیزایی ازش یاد بگیرم  ی سری دارم شروع میکنم ببینم شا ...

ویدئو درست درمون ندارم هما تو یوتویوب هست ولی بیا اونجا از اونها مشورت بگیر یه چیزی میخای بخری قبلش با ادمین تو گروه وبچه ها نظر سنجی کن سوال کن نترس 

ددنبال ویدیو رایگان میگردم برا فیوچرز که ی چیزایی ازش یاد بگیرم  ی سری دارم شروع میکنم ببینم شا ...

بگواز تو نی نی سایت اومدم بیشتر تحویلت میگیرن کسانی رو که من معرفی میکنم سفت تحویل میگیرن چون میدونن بدون چشم داشت معرفی میکنمشون