2777
2789
عنوان

حالم ازشوهرم بهم می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 29 پست

منم دیگه حسی ندارم به شوهرم خیلی اذیتم کرد خیانت کردولی افتادن گوه خوردن بخشیدمش ولی هیزه وهمش تواینستا اینو اونو سرچ‌ می‌کنه بهش گفتم گفت شورشودراوردی من خیلی سعی کردم زندگیمو حفظ کنم چون باهم رل بودیم گفتم درست میشه دیگه ازبس گفتم خسته شدم دعوای ما بیشترازنیم روز طول نمی‌کشه ولی از دیروزتاحالاقهریم قبلامینشستم گریه کردن وشام نخوردن هه ازدیروزشدم یه آدم دیگه شامموخوردم میوه اموخوردم نشستم فوتبال دیدن اونم بعدمن رفت شام خورد دیگه برام مهم نیستش قبلاسرکاربهم زنگ نمی‌زد دیوونه میشدم ولی این دوروز عین خیالمم نی می‌خوام بگم آدم تایه جایی همش کوتاه میادومیتونه فرصت بده طرف درست شه بعد اون دیگه میشی یه آدم سنگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ربطی داره مگه هر کی معتاده نباید دوسش داشت ؟؟؟ اعتیاد مریضیه عزیزم. . منع نکن ..یوقت دیدی خودتم گ ...

اعتیاد و حیانت اصلا قابل بخشش نیست قطعا من گرفتار شم تحمل نمیکنم

اسم بیماری رو تهش گذاشتن که ذهنیت افراد رو تغییر بده مثلا؟؟؟؟

طرف خواسته معتاد بسه 

حالشم موقع مصرف کرده

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
😐💚😐😐یعنی مایی که چادر نمیپوشیم تو حفاظ نیستیمو بدنمون رو به نمایش گذاشتیم؟؟؟؟؟ دوباره پشمام در ...

بابا  من  مذهبی نیستم و چادر هم نمیپوشم ... اصلا منظورمو نفهمیدی .. مانتو شال هم میتونه حفاظ باشه ... من کلی گفتم

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
اونایی که میگن چادر بپوشی دیگه کسی نگاهت نمیکنه کجان؟؟ اتفاقا این جماعت زن براشون وقتی تو حفاظه جذاب ...

استارتر گفت خانمه زیبا بوده معمولی بود فکر میکنی اصلا نگاهش میکرد؟؟؟

اعتیاد و حیانت اصلا قابل بخشش نیست قطعا من گرفتار شم تحمل نمیکنم اسم بیماری رو تهش گذاشتن که ذهنیت ...

شوهرم خیلی دقتش بالاس مثل تا رنگ شال یه خانم یادشه بعد مثلا میگه فلانی دیدی منم میگم گندشون نکن برام مهم نبود که بخوام نگاه کنم اینوکه می گم دیگه به فکر فرو میره که کارش اشتباه بوده دوستان اگه می تونین راهی جلو پام بزارین راهنمایی کنید  

اها میخوای خودمون رو زشت کنیم پس 🤣🤣 اصلا میخوای 

روبنده با تور بپوشیم صورتمون هم دیده نشه؟

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
چ ربطی داره مگه هر کی معتاده نباید دوسش داشت ؟؟؟ اعتیاد مریضیه عزیزم. . منع نکن ..یوقت دیدی خودتم گ ...

اعتیاد انتخابه عزیزم نه مریضی انتخاب میکنن با مواد حال کنن تاوانشم بقیه میدن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

فک کنم چشماش کشیده بود یا لیفت چون پوست دستش چروک بود ولی پوست صورتش یه چروک ک نداش لنزم داشت ابروهاشم که تازه میکرو کرده بود ولی زیبا بود نه معمولی

شوهرم خیلی دقتش بالاس مثل تا رنگ شال یه خانم یادشه بعد مثلا میگه فلانی دیدی منم میگم گندشون نکن برام ...

فقط باید محکم و جدی بهش بگی از هرزه چشمی بدم میاد ادم باش

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵