2777
2789
عنوان

مرگ

157 بازدید | 7 پست

میخام دیگ زندگی نکنم فقط نفس بکشم تازمانی ک بمیرم

انگیزه ای ندارم برازندگی یکی دوماه بودحالم خوب بود ولی الان نه داره ۲۵سالم میشه بخاطر خانواده و شرایط مالی نه مهارت بلدم نه شاغلم نمیزارن برم سرکار

برادرم ماهی ۲۰۰  یا ۳۰۰میده باید دودوتاچهارتاکنم ببینم جمع شن لباس بخرم   یا چیزی ک هوس کردم بخورموبخرم درکل خانوادم خوبن مشکل انچنانی ندارم ولی بخاطر این موضوع شاغل نبودن واینا افسرده شدم

دیگ نمیخام بجنگم با مشکلم بازندگیم...هی بشینم حساب کتاب کنم بگم تا۶ماه دیگ ال کنم بل کنم

دیگ نه همسر میخام  نه شغل نه لباس نه پول

نمیخام دنبالشون بدوم

چون هرچی تلاش میکنم نتیجه دلخواهونمیگیرم اخرافسرده میشم بدجور

میخام همینطور ب اجبار نفس بکشم تابمیرم

بنظرتون این سبک زندگیم خوبه

اینطور بیشتر ارامش دارم؟  ک دنبال چیزا دنیوی نباشم فقط نفس بکشم همینطوری تامرگم فرابرسع

همه چی برام بی معنی شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خارجیه؟ خلاصشومیگی درموردچیه

امریکایی هست.  در مورد یک سری دانشجو پزشکی هست که دوره کارآموزی می گذرانند و با بیمارانی سر و کار دارند که هر کدام یه مشکل دارند و با مرگ دست و پنجه نرم می کنند و تو هر قسمت یه درسی در مورد زندگی می ده!   در قالب سریال دیدت به مرور دیدت در مورد زندگی تغییر می ده! 

ارزشش داره ببین حتما! 

یا ارحم الراحمین

بنظرم تنها مشکلت مسئله مستقل بودنه و این که بتونی اونچیزی ک دلت میخوادو تهیه کنی،اگه اینه کم کم با صحبت کردن حرف زدن البته اگه خوانواده ت بد دل نباشن این موضوعو حلش کنی، در مورده سنت هم 25سالته نه75سالت که بخوای از همه چی نا امید باشی(هرچند الان عزیزانی که سنشونم بالاس امید به زندگی تو دلشون موج میزنه)قدره هر نفسی که داری میکشی بدون شک نکن زندگی تو آرزویه خیلیاس،،، 👉این نصیحت نبودا☹️،،،درکل داشتنه خوانواده خوب یعنی یه امتیازه بزرگ ک تو داری

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام