2777
2789
عنوان

عکس کتکام🥲🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 71 پست
تففففف بیشرف الهی لال بشه دستش بشکنه مرتیکه ی بی ناموس

😂😂😂😂😂 به یکو اچین بو هر چه جیگه

من یک دختر کوردم😍 دختری نجیب و با اصالت ماد✌ نه با حجاب و نقاب عرب سرو کار دارم و نه با عریان پرستی غرب💕

تو نی نی سایت یاد گرفتم دفاع شخصی از نون شبم واجب تره برا خانوما،ک اگه روزی چنین اتفااقی افتاد چنان بزنیش ک صدای ...بده

انقدر می بزنم تا اجل اید به سرم رقص کنان ..عاقبت مست به دیدار خدا خواهم رفت💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مرد بدی. 

فقط به فکر خونواده خودشه. به فکر تو نیست. 

(دارای اختلال رشدی عصبی) قصد ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم اگه جایی بد منظورم رو رسوندم بدونید به خاطر اینه یکی از مشکلات اختلال من تو رسوندن منظوره ولی خدا لعنت کنه هر کسی رو که بخواد من و سایر افرادی که این اختلالات رو دارن مسخره کنه🧠 خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

😂😂😂😂😂 به یکو اچین بو هر چه جیگه

ازانی😂😂🤣

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

واسه زدنش هیچ دلیلی نمیشه آورد چون کارش واقعا زشت بوده

ولی چرا رفتی که تا ۵صب الاف شی؟؟درخونتو قفل میکردی میشستی خودش هروقت خاست میومد

حالا ک رفتی بازم باید به حال خودش میزاشتیش 

وایییییییییییییییی ینی چی  زن جرات نکنه حرف بزن ک مبادا کتک بخوره  اسی ب سادگی نگذر از ا ...

من نگفتم حرف نزن من گفتم وقتی اخلاق شوهرش میدونه که عصبیه یا دست به زن داره چرا خودشو در شرایطی قرار میده کتک بخوره ساعت۴و۵صبح هم بی خواب بودن هم خسته هم یه تصادف رخ داده که حالا اتفاقی افتاده یا نیوفتاده براشون بالاخره اعصاب ک خورد شده اون موقع وقت تیکه انداختن و نیش و کنایه وغر نبوده

نمیگم شوهرش بی گناه هست ولی اسی هم بی تقصیر نیست یه طرفه نریم به قاضی صددرصد اسی هم غرغر کرده اونم عصبی شده بیشتر و زدتش ک کارش هزار بار اشتباه بوده

بنظرم ازش شکایت کن ک یاد بگیره تقاص یه حرف کتک نیست 

شما هم ک زحمت کشیدی رفتی باهاش این همه هم موندی چرا کار خودتو بی ارزش کردی دیگه 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
واسه زدنش هیچ دلیلی نمیشه آورد چون کارش واقعا زشت بوده ولی چرا رفتی که تا ۵صب الاف شی؟؟درخونتو قفل ...

وای ن همسایه پایینی نعشه میکنه میاد میکوبونه ب در چند بار ازش شکایت کردیم چیزی نشد یا میره تو حیاط سنگ ریز پرت میکنه ب پنجره همسایه ها آدم سکته میکنه 

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...
وای ن همسایه پایینی نعشه میکنه میاد میکوبونه ب در چند بار ازش شکایت کردیم چیزی نشد یا میره تو حیاط س ...

با یه مشت روانی داری زندگی میکنی

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
وای ن همسایه پایینی نعشه میکنه میاد میکوبونه ب در چند بار ازش شکایت کردیم چیزی نشد یا میره تو حیاط س ...

چرا از اونجا نمیرین 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.
من نگفتم حرف نزن من گفتم وقتی اخلاق شوهرش میدونه که عصبیه یا دست به زن داره چرا خودشو در شرایطی قرار ...

کلا زنا خودشون موجودات ضعیفی ب این نرها نشون میدن ک ب طرف اجازه هر کاری میدن 

اینجوری ک تا عصبانی هست حرف نزنه مبادا کتک بخوره همیشه باید سکوت کنه از ترس 

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔