2777
2789
عنوان

عکس کتکام🥲🙃

1928 بازدید | 71 پست

اول ی شرح حال بدم 

دیشب منو شوهرم از عروسی اومدیم ساعت ۱ خوابیدیم ساعت ۲ زنگ زدن ک برسید خواهر زاده و برادر زاده شوهرم با رفیقاشون با موتر تصادف کردن ماهم رفتیم 

[همسایه پایینی معتاده من تنهام اذیت میکنه واسه همین رفتم]

ساعت ۴ و ن ربع ب شوهرم گفتم چیزشون نیست که میخوای ما بریم خبر میگیریم گفت ن باید خوب بشن بعدا 

ساعت ۵ و ربع راضیش کردم برگردیم تو راه گفتم ما دکور بودیم مگه این همه موندیم یاو فحش داد تو حرومزاده ای تو مادر جن... ...

ی عالمه زد تو سرم لب خون اومد پشت چشمم خون..

الان عکس گردنمو میذارم 

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتم تا عمر دارم نمیبخشمت دیگه هم تورو شوهر خودم حساب نمیکنم حالم ازت بهم میخوره 

هی میگفت پس میدمت ب بابات گفتم میخوای پس بدی همینجوری ک گرفتی پس میدی ن تیکه پاره

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...

شرایط طلاق نداری؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

وااای 😑😑 با گراز نر ازدواج کردی مگه 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

اخی عزیزم  دستش بشکنه

یعنی اینقدر خواهر زاده هاش براش مهمن 

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
بهش گفتم تا عمر دارم نمیبخشمت دیگه هم تورو شوهر خودم حساب نمیکنم حالم ازت بهم میخوره  هی میگفت ...

تا نرفته دادخواست طلاق نداده خونه رو ترک نکنیا

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁