فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان کراش سگی😬😬😬😬 262 بازدید | 15 پست نزدیک دوساله رو یکی کراشمممم💔💔💔خیلی دوسش دارمابعد چهار پنج تا پیج فیک زدم اما موفق نشدم فالوش کنم، 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭پیجشم هزار و خورده ای فالو داره ولی درخواست منو قبول نکرده 😩😩😩 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1402/06/29 | 13:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mordecool عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 1384 دست از این کارا بردار زن.. برو مستقیم بگو دوسش داری اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
شهر_خيالي_من عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3093 ايي خدا چرا قبول نميكنن ديگه از در وپنجره وارد شدم قبول نميكنه يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
mobina87 عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 1448 بلاگر یا بازیگره ؟ شخص معروفیه؟؟؟ یا نه؟؟؟ 💜عشق میکنم مثل بچه ها هنو میگم دوست دارم میگی چند تا😜🙂💯
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 بلاگر یا بازیگره ؟ شخص معروفیه؟؟؟ یا نه؟؟؟ نه معمولی مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 ايي خدا چرا قبول نميكنن ديگه از در وپنجره وارد شدم قبول نميكنه بخدا خسته شدم هی پیج بزن از صفر فالور جمع کن هی عکس پیدا کن استوری وقت اخرشم نمیشه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 خب پ متاسفانه اون از تو فارغه بلهذفارغه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 دست از این کارا بردار زن.. برو مستقیم بگو دوسش داری ،😂😂😂گفتم فاز هندی برداشت ک من شکست خوردمو میخوام تنها باشمو اینا مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 من 3/4 ساله ولی خجالت میکشم بش بگم😐 فالو داریش؟؟؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
شهر_خيالي_من عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3093 بخدا خسته شدم هی پیج بزن از صفر فالور جمع کن هی عکس پیدا کن استوری وقت اخرشم نمیشه منم با سه تا پيج فالو كردم بيشعور قبول نميكنه ديگه از ناچارگي ميرم فالوور هاي پيشنهاديشو ميبينم يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 منم با سه تا پيج فالو كردم بيشعور قبول نميكنه ديگه از ناچارگي ميرم فالوور هاي پيشنهاديشو ميبينم منم همینکارو کردم 😂😂😂از داداشو و دوستاشو فالو کردم همه رو مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
i_love_you_tehyong عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 4757 فالو داریش؟؟؟ ناح😕بخوام میتونم پیجشو گیر بیارم ولی برم چی بگم😑اگه منو بشناسه ابروم قشنگ ب فنا میره😐
بلانژ عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 3297 بلهذفارغه الهییییی منم کشیدم این درد روواسه همین صریح گفتم که نری خودتو سنگ رو یخ کنی