2777
2789
عنوان

خ مثل........

92 بازدید | 4 پست

خواهر که داشته باشی

قلبت به خانه‌ای می‌ماند که

همیشه چراغ یک اتاقش روشن است.

تولدت مبارک عزیز دلم 

ان شاالله همیشه دستات تو دستای عشقت باشه و همیشه خانوم خونش باشی 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
آجی ندارم☺️

ولی داشتنش حس قشنگیه 

بعضی از دوستا هم مثل خواهر میشن برا آدم .... 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قببنا قلبم شکست  ولی الان خدا جای هر کسی رو برام پر کرده

اره دقیقا خدا ک باشه ن خواهر نیازه ن برادر درسته نیاز هست ولی برای درد و دل فقط خدا