2777
2789
عنوان

رابطه سمی

182 بازدید | 15 پست

دوستان من یه سال و نیم توی رابطه سمی بودم جوری ک تحقیر میکرد بی پول بود و ابراز علاقه نمیکرد. منم خیلی وابسته بودم اونم همینطور. یه خودشیفته مرزی بود

ی ماهه ک جدا شدم و وارد یه رابطه شدم ک رابطه سالمیه ابراز علاقه میکنه بهم ولی اصلا نمیتونم عشقو حس کنم حتی طرف خودشو بکشه.. توی رابطم چون برام مفیده شاید حالمو خوب بکنه. منم باهاش خیلی خوبم

ولی چکار کنم ؟ انگار بی حسم نسبت به عشق... 19 سالمه

کاش تاحالت خوب نمیشد وارد رابطه نمیشدی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش تاحالت خوب نمیشد وارد رابطه نمیشدی

وقتی ازش جدا شدم بی حس بودم چون دوستای زیادی پیدا کردم پشتم گرمه 

ولی عشق رو نمیتونم حس کنم دگ. میترسم اعتماد کنم وابسته بشم 

نباید انقد زود یه رابطه ی جدید و شروع میکردی پسر دومیه چه گناهی کرده 😕

نه عزیزم چ گناهی. خیلیم خوبیم باهم اما مشکل من اینه گرمی عشقو نمیتونم اونجور ک میخام حس کنم

باید میزاشتی حداقل شیش ماه بگذره😐واضحه که نمیتونی فراموش کنی

وقتی ازش جدا شدم اصلا ناراخت نبودم چون دوستا زیاد پیدا کردم ولی دگ گرمی عشق تو وجودم خاموش شد

نه عزیزم چ گناهی. خیلیم خوبیم باهم اما مشکل من اینه گرمی عشقو نمیتونم اونجور ک میخام حس کنم

وقتی دوسش نداری و بهش حسی نداری و باهاش دوست شدی که قبلی و فراموش کنی و حالت بهتر بشه یعنی داری به اینیکی بدی میکنی و کارت خودخواهانس 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی ازش جدا شدم بی حس بودم چون دوستای زیادی پیدا کردم پشتم گرمه  ولی عشق رو نمیتونم حس کنم دگ ...

طبیعیه عزیزم باید ب خودت کم کم ۴،۳ ماه زمان میدادی

با خودت رو راس باش

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
وقتی دوسش نداری و بهش حسی نداری و باهاش دوست شدی که قبلی و فراموش کنی و حالت بهتر بشه یعنی داری به ا ...

اصلا نسبت به قبلی بی حس شده بودم برام مهم نبود وقتی جدا شدم چون گند زده بود.. من الا نمیتونم دگ اعتماد کنم وابسته بشم. اصلا گرماشو نمیتونم حس کنم