2777
2789
عنوان

سفر به وان

2223 بازدید | 8 پست

به نظرتون سفر با تور به وان ترکیه خوبه خوش میگذره کیا تجربه داشتن البته من از شلوغی بیش از حد خوشم نمیاد شاید برا مهر برم خواستم بپرسم و تقریبا چقدر هزینه میشه

وان نرو یجایی که تازه به دوران رسیده ها میرن همه ایرانی که یجوری میگردن که منم که زنم خجالت میکشم جای تفریحی شیک نداره پولتو جمع کن برو استانبول

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر دایی من رفته بود می‌گفت هیچی نداره

آنتالیا یا استانبول برو 

اگرم پولت نمی‌رسه ترابزون به نسبت وان خیل بهتره هزینشم کمتره

وان هیچ نداره یه دریاچه اوزون گل داره با یه قلعه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

کجا زندگی میکنی بیا از خوی مرز رازی خودتون با ماشین برین بیاین خوی مرز رازی ماشین بزارین پارکینگ از اونجا مرز ون هست سوار شین برین وان کمتر هم درمیاد اگه نزدیک اینجا هستین 45 دقیقه هم راه هست 

کجا زندگی میکنی بیا از خوی مرز رازی خودتون با ماشین برین بیاین خوی مرز رازی ماشین بزارین پارکینگ از ...

جنوبم امسال تابستون هیچ جا نرفتم دق کردم خواستم یه سفر خوب و با قیمت مناسب برم آخه پولدار هم نیستم نمی دونم کجا برم تبریز ارومیه شمال یا همین وان که خیلیا میگن قشنگن البته زیاد از ترکیه خوشم نمیاد اما هیچوقت نرفتم فقط حسم میگه خیلی خوشگل نیست

دختر دایی من رفته بود می‌گفت هیچی نداره آنتالیا یا استانبول برو  اگرم پولت نمی‌رسه ترابزون به ...

مرسی عزیزم الان که ترابزون رو چک کردم دیدم که خیلی خوشگلتره اما تور براش کناره نمی دونم چرا