خواهرم ۴سال بایه پسره اس و الان بایه دختر گرفتش که ۲سال باهاش بوده یعنی باخواهرم بوده با اون دخترم بوده الان اومده خواستگاری خواهرم میگه ازدواج کنیم ایناهمشون میرن بجز اون بایه مادر ودختر هم بوده همزمان با۳نفربوده بنظرتون درسته ازدواجش باهاش مامخالفیم پسره میگه ترک میکنم این کارو
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
وای اصلااااا . این آدم هرگز تغییر نمیکنه . خواهش میکنم سعی کنید جلوی تصمیم احساسی خواهرتون رو بگیرید . اگر ازدواج کنه صد درصد نتیجه ش خیانت و در نهایت طلاق هستش
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
پسره هرزه یت و تنوع طلب خواهرتو میگیره یه پدت سر به راه میشه زندگی که عادی و یکنواخت شد دولاره شروع میکنه کسایی که اینجوری ان اعتیاد پیدا کردن به این کار ترک کردنشون مقطعیه همیشگی نیست مثل معتاده ها هستن میرن کمپ دو سال یه سال پاکن دوباره شروع میکنن دوباره میرن کمپ