2777
2789
عنوان

این نی نی سایت چقد خوبه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 31 پست
مگه حقوق منشی چقدره که تویک سال ماشین وطلا خریدی؟

اگ هیچ خرجی نداشته باشه و همشو پس انداز کنه میش

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واسه کمک به مامانم واسه جهاز ۷ماه رفتم سره کار در کنار مامانم یه سری وسایل گرفتم واسه جهیزیه 

بعدم تو این ۷ماه نامزدی بودم اکثر چیزای سنگین رو گرفتم 

اردیبهشت امسال عقد کردیم

و بعدش ماشینمو فروختم یه خورده هم پول شوهرم گذاشت رو پول ماشین زمین خریدیم 

الآنم مامانم و شوهرم دارن ماهانه بهم پول میدن منم همشو میزارم واسه جهیزیه 

به نظرم همینجور که مرد تلاش می‌کنه واسه درست کردن زندگی 

خانم هم باید تا جایی که می‌تونه تلاش و کمک کنه 

و این دخترایی که میگن من اینو می‌خوام من اونو می‌خوام باید همه چیز بهترین باشه  و هیچ نگاهی به جیب شوهرش نمیندازن حتی کوچکترین دلسوزی هم ندارن  و فقط میخواد از روی هم چشمی بقیه زندگی بهتر داشته باشه اصلا درک نمیکنم 

اول بگو نی نی سایت چرا خوووبه؟؟😂😂💔

چون آدم بدون قضاوت شدم دردودل می‌کنه . برای من که درونگراعم و با هرکسی نمیتونم از زندگیم صحبت کنم خیلیی خوبه

من واسه کمک به مامانم واسه جهاز ۷ماه رفتم سره کار در کنار مامانم یه سری وسایل گرفتم واسه جهیزیه  ...

آخه میدونی من مامان بابام خداروشکر میبینم که میتونن جهازمو بخرن . یه خونه گرفته بودند برای من که جهاز بخرن واسم الان دلشون نمیاد اونو بفروشن منم چیزی نگفتم بعدشم اگه واقعا نیاز داشتن چرا انقد با کار کردن من مخالفت کردند؟من با بدبختی رفتم سرکار که دستم تو جیب خودم باشه و کارایی که دوست دارم و بکنم

بچه ها من نظرم اینه که تا وقتی مستقلم برم کارهایی که دوست دارم بکنم و می‌دونم شوهرم بخاطرشون بهم پول نمیدم رو انجام بدم . مثلا عمل های زیبایی که شوهرم  بمیرم هم بهم پول نمیده برم این کارارو کنم ☹️😂 درسته کارم یا نه؟

درود، تبریک میگم بابت طرز فکر و عملکرد خوبتون، به نظر من برید یه دوره اقتصادی ببینید و سرمایه گذاری ...

من مجرد بودم خیلی خوب پولامو جمع کردم و برنامه داشتم ولی الان میبینم دیگه نیازی به سرمایه گذاری و پول جمع کردن ندارم. هیچ هدفی ندارم اصلا☹️

۶ میلیون  تو یه سال ماشین خریدم البته با قرض  تو سال دوم قرضامو دادم و طلا گرفتم

ببخش که می پرسم آخه منم شاغلم هنوز بعد سال ها نتونستم یک ماشین بخرم چطوری پولات جمع کردی؟

و پول ماشینت چقدر شد 

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
زندگی کن ی کافه برو باشگاه برو خرید برو

منم نظر خودم بیشتر همینه که زندگی کنم و کارایی که دوست دارم و انجام بدم ولی فک کنم مخالفت زیاده با این نظر😂💔

ببخش که می پرسم آخه منم شاغلم هنوز بعد سال ها نتونستم یک ماشین بخرم چطوری پولات جمع کردی؟ و پول ماش ...

عزیزم من هر ماه یا دوماه یبار ربع سکه می‌خریدم تا جایی ک یادم میاد . ربع سکه واسه سرمایه گذاری خیلی خوبه چون سودش از تورم بیشتره .بعد یکسال نزدیک ۸۰ تومن تونستم جمع کنم با همین سکه ها یه مقدار هم خانواده کمک کردن یه پراید گرفتم 

ببخش که می پرسم آخه منم شاغلم هنوز بعد سال ها نتونستم یک ماشین بخرم چطوری پولات جمع کردی؟ و پول ماش ...

اون موقع پراید درست حسابی صد و خورده ای بود . نه الان ک مدل ۸۰ شده صد تومن🥲💔