2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم چهل و یک اینا برا خواهرم باردار شد 

خودم که تجربه ای ندارم 😂

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

بچتون وقتی ۲۰ ساله بشه و اول جوونیشه شماها ۶۰ سالتونه افتادین تو مریضی و خس خس  و بچتون نسبت به بچه های دیگه کمتر پدر مادر داره و غم مرگتون اذیتش میکنه زودتر از دیگران ، پیریتونو گذاشتین برای بچه؟ گناه داره نکنین عروسک نیست ادمه

طبیعی باردار شدین؟

من ۳۷سالمه و یه دختر ۲ساله دارم،واسه اینکه بارداری بعدیم بالای ۴۰سال نشه تصمیم گرفتم دومیو زودتر بیارم و الان باردارم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

مامانم ۴٢ اینها برادرم باردار شد 

از هممون تیزهوش تره و زرنگ تر ماشاالله پزشکی میخونه 👌😁

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
طبیعی باردار شدین؟ من ۳۷سالمه و یه دختر ۲ساله دارم،واسه اینکه بارداری بعدیم بالای ۴۰سال نشه تصمیم گ ...

دیر ازدواج کردی یا خودت بچه نخواستی 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خودم ٣٨ سالمه و باردارم 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏