بچتون وقتی ۲۰ ساله بشه و اول جوونیشه شماها ۶۰ سالتونه افتادین تو مریضی و خس خس و بچتون نسبت به بچه های دیگه کمتر پدر مادر داره و غم مرگتون اذیتش میکنه زودتر از دیگران ، پیریتونو گذاشتین برای بچه؟ گناه داره نکنین عروسک نیست ادمه
من ۳۷سالمه و یه دختر ۲ساله دارم،واسه اینکه بارداری بعدیم بالای ۴۰سال نشه تصمیم گرفتم دومیو زودتر بیارم و الان باردارم
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از هممون تیزهوش تره و زرنگ تر ماشاالله پزشکی میخونه 👌😁
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏