2777
2789

من و نامزدم که ازدواج کنیم ایشالا به امید خدا 

من یه سه بار در هفته خونه تنهام 

یک روزش دانشگاه هست .دو روز هم کارش اونجا.

بعدش برگرده شهری که زندگی میکنیم 

شهر ی که قراره زندگی کنیم شهر خانواده اون هست 

به نظرتون من این سه روز رو هر هفته برم خانواده مو ببینم ؟یا بشینم خونم 😑😑😑😑😬؟

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

هفته ای ۲ روز خوبه اینجوری ی سره باید درگیر رفت امد باشی

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا بشین خونت هر سه روز اونجا چیکار داری یه روز بری هر هفته کافیه 

خونه چیکار کنم 😐؟

فاصله هم زیاده 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

هر چی کمتر برید پیش خونواده ها عزیز ترین

تا اخر عمر اینو از من داشته باش❤️

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
هفته ای ۲ روز خوبه اینجوری ی سره باید درگیر رفت امد باشی

خب ۳ روز که کمتر نو رفت و آمد هستم 

خونه چیکار کنم 😐؟ فاصله هم زیاده 

خب باشه برو ، بستگی به روحیات خودت داره عزیزدلم ،من خودم باشم یه هفته میرم سه روزشو بعد دیگه تا دو سه هفته نمیرم چون تنهایی رو ترجیح میدم 

به نظر من سه روز رو که تنهایی هفته ای یه روزش رو برو خونه خانواه همسرت دو روز باقی مونده هم یه سرگرمی باشگاهی استخری کلاسی چیزی برو

هفته ی بعد سه روز رو برو پیش خانواده ی خودت بمون. اینجوری نه زیاد خونه خانواده ی خودت میری 

نه خانواده همسرت شاکی میشن که چرا نمیری سر بهشون بزنی

یه هفته اینجا یه هفته اونجا

خب ۳ روز که کمتر نو رفت و آمد هستم 

مگ‌چقد فاصلس تا شهر خودتون

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم
برو پیش خانوادت عزیزم وقتی کسی نیست بمونی تنها؟ البته رضایت همسر خان رو بگیر

میگه یک هفته در میون

میگه یک هفته در میون

همونم خوبه 

نری عادت میکنه که نری و نیای 

حالا شاید بعدا رضایت بده هر هفته بری 

فقط قبل اون برگرد و غذای خوشمزه و تر و تمیز که بدونه حواست به اوک خیلی هست و وقتی میری پیش خانوادت انگیزه بیشتری داری و شادتری

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
همونم خوبه  نری عادت میکنه که نری و نیای  حالا شاید بعدا رضایت بده هر هفته بری  فق ...

اخه میخاستم قبل رسیدن اش خونه باشم 

۶ونیم

پس همون ی هفته درمیون برو . ک شوهرت دلزده نشه