reyhoondheerin99 مدیر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 عنوان ختنه😭 | مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 49 پست پسرمو ختنه کردیم نمیدونم چرا انقدر جیغ میزنه از دیشب تا الان اصلا نذاشته بخوابیم 😭😭😭😭کسی میدونه باید چیکار کنم؟ ببرمش دکتر؟ حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂 1402/06/29 | 07:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 خلقه خیلی سخته میخواستم لیزر کنم از چند نفر پرسیدم گفتن خطرناکه... نمیدونم والا حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
دنیرا_بانو عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 9010 حتما و حتما فوری ببر متخصص ارولوژیست چک کنه جیش اول و دو سه ساعت اول درد داره که بعد با استامینوفن کملا رفع میشه زهد ریایی،جهل مقدس...
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6931 پسر من یه ماهش بود. فقط دو ساعت بعد ختنه خوب گریه کرد بعدش دیگه اصلا اذیت نکرد با اینکه دکتر هیچ دارویی بهش نداده بود فقط پماد داد قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن
reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 حتما و حتما فوری ببر متخصص ارولوژیست چک کنه جیش اول و دو سه ساعت اول درد داره که بعد با استامی ... اره حتمابه نظرتون الان زنگ بزنم هستن؟ وقت میدن؟ حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
dokhtarmardoom عضویت: 1400/04/02 تعداد پست: 11796 اره دو بار دردش موقع ادرار بیشتر میشه.البته گریه اش تا یکی دوروز عادی.بعدش خوب میشه.درضمن سعی کن پوشکش نگنی.
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48808 ما خو بدتریم،زایمان و ماهی یه بار پریود و.... از ما خب زایمان انتخابیهپریود هم در اون حد نیست البته خب طبق تجربه شخصیم.. شاید برای بعضی خانوما خیلی دردناک باشه ولی خب تحمل درد یک خانم بالغ با یک پسربچه فرق داره آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
بهاربانو93 عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 7407 به خدا این بچه که گریه میکنه دلم اتیش میگیره میگم کاش منو ختنه کرده بودن😕 دیگه این درد اول و آخرشه انشالله،من خودم رفتم تو اتاق عمل پهلو دکتر که ختنه کرد پسرمو،خیلی جیگر آدم آتیش میگیره ولی همینه دیگه در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همین است یزیدی و حسینی
reyhoondheerin99 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 759 پسر من یه ماهش بود. فقط دو ساعت بعد ختنه خوب گریه کرد بعدش دیگه اصلا اذیت نکرد با اینکه دکتر ... با لیزر بود؟ حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
دنیرا_بانو عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 9010 پسر منم با حلقه بود فقط جیش اول و دو ساعت اول درد داشت بعدش دیگه اصلا انگار نه انگار چندساعت اول با مسکن خوب شد سه روزه هم حلقهش افتاد زهد ریایی،جهل مقدس...
مرمری۱۳۶۸ عضویت: 1399/08/27 تعداد پست: 1841 پسر منم خیلی گریه کرد موقعی که تو اتاق عمل بود ولی دکترش یه قرص داد تو شیر حل کردم دادم بهش بچه م یه روز و شب کلا خوابید قرص بدی نبود مخصوص نوزادان بود الهی خیر ببینه بچه م اصلا اذیت نشد فقط الان یه کوچولو گوشت اضافه اورده بابد دوباره ببرمش
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6931 خلقه خیلی سخته اتفاقا حلقه راحت تره. من پسرامو دوتاشو با حلقه ختنهکردم. هیچ کدوم هم اذیت نکردن. به نظرم بستگی به دکترشم داره. این دکتری کهپسرمو بردمهمه میگفتن دستش خیلی سبک قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن
بهاربانو93 عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 7407 از ما خب زایمان انتخابیه پریود هم در اون حد نیست البته خب طبق تجربه شخصیم.. شاید برای بعضی خانوما خ ... باشه ولی در بقیه موارد دیگه اوضاع میشه به نفع آقایون،من دخترمو پنجاه روزگی گوششو سوراخ کردم انقد جیغ زد،پسرمم همون پنحاه روزکی ختنه کردماسی فقط استامینوفن رو بده،شیافشو بذارحلقه دردناکتر از روش سنتی و لیزره،تو سهر ما که منسوخ شده در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همین است یزیدی و حسینی
بهاربانو93 عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 7407 اتفاقا حلقه راحت تره. من پسرامو دوتاشو با حلقه ختنهکردم. هیچ کدوم هم اذیت نکردن. به نظرم بستگی به د ... به نظر من که نیست ،با احترام❤️ در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همین است یزیدی و حسینی
love_passenger18 عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 6931 با لیزر بود؟ با حلقه بود. خودمم تعجب کردم حتی استامینوفن هم نداد. پسر دومم رو هم پیش همون دکتر بردم. اونم راحت بود. کلا دکتره دستش خیلی سبک قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱ وزن
دنیرا_بانو عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 9010 اره حتما به نظرتون الان زنگ بزنم هستن؟ وقت میدن؟ آره ببر بیمارستانای خصوصی رسیدگی و توجه بهتره زهد ریایی،جهل مقدس...