2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ جسمانی حالش خوبه ولی از لحاظ روحی داغونه با اینکه خودشو جلوی بقیه خوب و سر حال نشون مید ...

اون از دنیا رفته

این ینی اونور در عذابه؟😢

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!
اون از دنیا رفته این ینی اونور در عذابه؟😢

واقعا متاسفم نمیدونم واقعا من فقط چیزی که حسم بهم گفت رو میگم شاید اینطور باشه ، براش خیرات کن و هر کار خوبی میکنی به نیت شادی روحش کن

کاربری دست دونفره
واقعا متاسفم نمیدونم واقعا من فقط چیزی که حسم بهم گفت رو میگم شاید اینطور باشه ، براش خیرات کن و هر ...

چشم عزیزم

مرسی ازت❤

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!
به امید خدا چقدر به خست اعتماد داری گلم؟

دقیق خودم نمیدونم همیشه هم میگم خدا از آینده خبر داره نه هیچکس دیگه ، ولی حس میکنم مشخصات ظاهریت قد نسبتا بلندی داری موهای صاف پوست تقریبا سفید رو به گندمی و چشمای قهوه ای درشت 

درست گفتم یا نه؟

کاربری دست دونفره
دقیق خودم نمیدونم همیشه هم میگم خدا از آینده خبر داره نه هیچکس دیگه ، ولی حس میکنم مشخصات ظاهریت قد ...

پوست و رنگ چشم درسته

قدم معمولی

موهام کراتینه شده

فر درشته تقریبا

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا
منم میگی حسش بهم چیه... کی پیام میده؟ 

تقریبا دوست داره ولی دو دله و داره فکر میکنه زمان می‌خواد تا خودش نسبت به حسی که داره مطمئن شه ، احتمال خیلی زیاد فکر میکنم توی ماه آبان اینا حدودا پیام بده 

کاربری دست دونفره