2777
2789
عنوان

عجیب نی

104 بازدید | 8 پست

دخترعموم با یه مرد مایه دار ازدواج کرده و تا الان کلی سفر چه داخلی و چه خارجی رفته و کلا زندگی لاکچری

ولیییی  دریغ از یه استوری 

ینی هیچی نمیزاره

مثلا من زنعموم می شنوم میگه رها اون هفته ترکیه بود  مثال

حالا من بودممم🤣🤣

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃

مسواکی که باهاش توی ترکیه سلفی گرفتم دستمالی که از هتل ترکیه آوردم ...پشه ترکی پشت پنجره ...

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظرفیتش رو داره که خوشیهاش رو جار نمیزنه تا دل بقیه رو نشکنه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

خیلیا اینجورن ... و اصلش همینه نیازی نیس همه بفهمن طرف خوشحاله یا ناراحته خودش میدونه کافیه بنظرم خیلی اشتباهه ادم از خوشیاش استوری بسازه چون ممکنه کسی ببینه و دلش بخاد و نتونه بره گناهدارع.. ممکنه کسی حسادت کنه..

فضامجازیه ولی قلبا واقعیه احساسا واقعیه پس چه خوبه قبل اینکه حرفی بزنیم به احساس طرف هم کمی فکر کنیم..😚🍃اگر گاهی باهم اختلاف نظر پیدا کردیم نیازی نیس هاری بگیریم 🙃 ب نظر دیگران احترام بذاریم ⁦👌🏻⁩🌺و دیگران رو قضاوت نکنیم ⁦❤️⁩ تبعیض و نژاد پرستی ممنوع همه از یک جنس ساخته شدیم و عاقبت همه بسوی خاک است....