2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سس مایونز بزن پلاستیک بکش بزار بمونه 

شامپو مارکای مختلف هست یسری مارکای خارجی هست سریعتر میکشن و بعدش برس توشون هست با برس بگیر تخماشو کامل بعد از حموم با شامپوعه

کل لباسا حتی لباس زیر و روبالشی و روتختی ایناشو با آب جوش جوش و شوینده بشور کامل بنداز چندروز کامل آفتاب بخوره که دیگه برنگرده 

سلام عزیزم تخم هاشو با دستت بشین جدا کن حیفه مو بچه رو کوتاه نکن کاش زودتر تایپک میزاشتی من میدیدم من دوسال شپش افتاده بود ب جونم ی دارو پیدا کردم معرکه شپشا رو ک میکشه تخماشو پودر می‌کنه ب مرور زمان میریزه پوست سر روهم تلخ میکنه ک دیگ تا ی مدت شپش بیفته تو سرت زنده نمیمونه با اون دارو من نجات پیدا کردم اینقدری ک ازش مطمئنم میفرستادم برات اگ جواب نمیگرفتی پولشو برمیگردوندم برات ولی حیف دیگ دیرع

شامپو مخصوص داره بگیر تند تند بشور و شونه بزن

من شنیدم تخمشو اگه لای ناخن له کنی یه صدای ریزی بده یعنی تخمش زندس اگه نه که جای نگرانی نیست 

پسر خاله منم گرفته بود مادربزرگم دونه دونه تخمشو از تو موهاش دراورد

ابجی ببین اول که روغن زیتون ویانارگیل بریز روسرش حسسسابی بعد با شونه مخصوص شپش از کف سرش  شونه کنه ترجیحا توی روشویی  باشه بهتره 

بغد سرش بشور وبعد اسپند بجوشون خنک که شد بریز روسرش یکم بمونه بعد بشور بعد اگه بتونی موهاش رو ذنگ کنی عالیه . 

من یه بار‌خواهرشوهرم اومده بود خونمون دخترش بدون اجارزه من رفته بود اتو مو وبرسم برداشته بود زده بود موهاش منم خبر نداشتم .استفاده که کردم بعد دوهفته دیدم گردنم شدید میخاره بعدشم حیوونش رو دیدم اینقد ترسیده بودم فقط گریه میکردم .اینکارو کردم کلا برطرف شد.

انشاالله این کارایی که گفتم انجام بدی سریع برطرف میشه . 

وقتی برطرف شد ممنون میشم برام دعا کنی .