2777
2789
عنوان

دوست

113 بازدید | 23 پست

بچه ها اینکع دوستی تو زندگیت نباشع سخته نع؟؟من الان یکسالع هیچ دوستی ندارم😭🚶🏼‍♀️همه ی دوستای دوران مدرسع و باشگاه و همشو از دورم خط زدم الان نمیدونم از کجا شروع کنم کع دوباره بتونم برای خودم دوست پیدا کنم 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ... منم دوستی ندارم و البته دلیلش مهاجرته  اصلاً هم سخت نیست برام  چون شوهرم و خواهره ...

ولی من دیگ خیلی دارم روانی میشم جاهایی که لازم دارم به یکی که باعاش درد و دل کنم هیشکی نیست

تنهایی بهتر از بودن با آدم های سمییه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
بهترین کارو کردی، به مرور ادمای جدید و حوب میان تو زندگیت، راه برای ادمای جدید تر بازرمیشه، تو اجتما ...

بدترین جای قضیه اینجاس که چون دوستی ندارم تو اجتماع هم حاضر نمیشم😭🤦

ولی من دیگ خیلی دارم روانی میشم جاهایی که لازم دارم به یکی که باعاش درد و دل کنم هیشکی نیست

خب منظورم همین بود دیگه ... لازم نیست دوستت حتماً تو مدرسه یا دانشگاه یا باشگاه یا توی خیابون باشه که ، همین که توی خانواده خودت کسی رو داشته باشی که باهاش راحت و صمیمی باشی ، یعنی دوست داری . 

منم اینجا خیلی احساس نزدیکی بیشتری دارم به آدما  تا اینکه بخوام برم دوست پیدا کنم

بعضیا مجازیشونم ب دل میشینه مثل شما😁❤️

چنساله فرناز کاش ما همسایع بودیم هی میومدم پیشت😁

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
بدترین جای قضیه اینجاس که چون دوستی ندارم تو اجتماع هم حاضر نمیشم😭🤦

آخی عزیزم ... کاش می‌تونستم باهات دوست بشم 

چون این حالت رو کاملاً درک میکنم 

یه روزایی واقعاً احساس تنهایی می‌کردم که خب خداروشکر تموم شد 

خب منظورم همین بود دیگه ... لازم نیست دوستت حتماً تو مدرسه یا دانشگاه یا باشگاه یا توی خیابون باشه ک ...

مامانم که فوت کرد دیگ کلا کسی نیست از طرف خانوادع ی مادری خانوادع ی پدرم قطع رابطع ان ازدواجم کع کردم خانوادع ی شوهرمم زیاد گرم بگیر نیستن 😭🤦