2777
2789
عنوان

ی سوال..

126 بازدید | 15 پست

وقتی شب یبار یا مثلا دو بار برای ادرار کردن بیدار شیم 

طبیعیه؟ 

برا شماها هم پیش اومده؟ 

تا چن بار ادرار در شب عادی محسوب میشه؟ 

چ خانم چ اقا 

باردار منظورم نیس

هر ۲ ساعت یکبار طبیعیه عزیزم

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عه واقعا؟  حتی تو شب ؟  برا شما هم پیش اومده گلم؟

بله عزیزم حتی تو شب

من کم پیش میاد ولی بله شده عزیزم حتی در طول یک شب ۳،۴ مرتبه.. البته بستگی ب مایعات مصرف شده قبل خواب و ساعت خواب هم داره

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

طبیعی که نیست

ولی کلا یه چکاپ بده

شاید عفونت ادراری یا قند یا بارداری

وگرنه ادم های عادی اگه اب زیاد بخورن بیدار میشن

من که دور و برم ندیدم کسی بیدار سه چون جغدم تا صبح بیدارم

بچه ۷ سالمم وقتی از جبش گرفتم دیگه شبها بیدار نمیشه

بله عزیزم حتی تو شب من کم پیش میاد ولی بله شده عزیزم حتی در طول یک شب ۳،۴ مرتبه.. البته بستگی ب مای ...

درسته ، در اقایون هم عادیه ؟ 

بارداری شما یا ن 

مرسی جواب دادی🙏🏻

طبیعی که نیست ولی کلا یه چکاپ بده شاید عفونت ادراری یا قند یا بارداری وگرنه ادم های عادی اگه اب ز ...

شبا یکی دو بار ادرار کردن برای سنای بالای ۵۰ مثلا عادیه ؟ 

بخاطر سن 🤔

هرروز ؟ عادیه ینی؟  بارداری عزیزم یا ن

ن من مجردم ن عفونت ادراریم دارم ن چیزی  اما زیاد میرم دستششوی مخصوصا شبایی ک بیدارم  بیشتر میرم بعد میرمم معذرت مبخام کم میاد 

شبایبم ک میخابم معمولا نه صب از فشار ادار بیدار میشم 

درسته ، در اقایون هم عادیه ؟  بارداری شما یا ن  مرسی جواب دادی🙏🏻

آره عزیزم

تازه هر چ وزن بیشتر باشه بخاطر نیاز بیشتر بدن ب آب و نوشیدن مایعات بیشتر ممکنه بیشترم بشه

ن باردار نیستم

ن من مجردم ن عفونت ادراریم دارم ن چیزی  اما زیاد میرم دستششوی مخصوصا شبایی ک بیدارم  بیشتر ...

اب و مایعات زیاد میخوری لابد

راجب اقایون چی؟ یکی دو بار طبیعیه ادرار در طول شب درسته؟ 

فک نکنم مگه بالا ۵۰ سالته فقط قندیا اینجورین بخاطر ستشون نیست قندشون بالاست اگه طرف سالمه که خب ر ...

اخه تو گوگل زده یک تا دو بار ادرار در شب عادیه 

مخصوصا اگ سن بالا باشه مثلا 

در اقایون یا خانوما فرقی ندار