2777
2789
عنوان

بچه مشخص نمشه

142 بازدید | 11 پست

بچه ها خواهرم ی هفته پیش تست بارداری داد مثبت شد دوسه بار تست گرفت هر سه بار مثبت شدفقط خطش کمرنگ بود بعد میره ازمایش مثبت میشه بتاش روی 200 بوده بعد از چهار روز میره سنو بتا روی 380 بوده روز بعدش هم 400 بعد میرع سنو توی سنو میگن کیسه بارداری تشکیل نشده بچه هم خارج از رحم نیسته نمیدونیم مشکل چیه💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این همه آزمایش و سونو الکی رو متوجه نمیشم 

یه دقیقه بشینید سر جاتون بزارید بچه رشد کنه. اگه مشکلی باشه بدون علائم نیست. متوجه میشید دیگه 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

عزیزم منم باردارم دقیقا مثل مشکل خواهرت بودم بچه بدون کیس بوده ۵ هفته بودم بعد ۷ هفته رفتم خداروشکر هم قلب داش هم کیسه خواهرت زود رفته

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩
عزیزم منم باردارم دقیقا مثل مشکل خواهرت بودم بچه بدون کیس بوده ۵ هفته بودم بعد ۷ هفته رفتم خداروشکر ...

عه پس خداکنه همینجوری باشه حالا گفتیم ی دو سه هفته صبر میکنیم انشالله ک مشکلی نباشه

تو ۶ هفته ساک تشکیل میشه و مشخص میشه برای من که اینجوری بود بقیه رو نمیدونم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
مگ هفته شیشم قلبش تشکیل نمیشه  ساک بارداری که باید تشکیل بشه الان؟

فقط عجله نکنید

ذوق دارین حق دارین

ولی اینجوری که شما گرفتین ۹ ماه باید همش به راه دکتر باشین

زن داداشم همین جوری بود نشون نداد الان بچش یکساله است