2777
2789
عنوان

اگه پدرتون دیکتاتور باشه

268 بازدید | 24 پست

من ۱۹ سالمه 

کیس مورد نظر عالیه‌هااا

چند وقته یه خواستگاری برام اومده ولی چون همو نمیشناسیم عاشقانه نمیتونیم ازدواج کنیم در واقع تمایل زیادی به ازدواج نداریم با اصرار شدید خانواده هردومون یک ماهه که در عذابیم 

من پسره رو در حد یه ناهار دیدم و همچی رو گفت بهم که اونم به زور و صلاح دید خانوادشه 

من از وقتی بهم اینو گفته داغونم

اون به کنار تازه رابطم با نامزد سابقم داشت خوب میشد(بابام نمیدونه)

تازه میخواستم برم رشته مورد علاقم 

من ۱۹ سالمه ازدواج ایده آلم بعد ۲۵ در نظر گرفته بودم شما جای من بودید چیکار میکردید

تعداد رای : 13
نظرسنجی
اصلا زیر بارش نرو هرطور شده فرار کن
11
84%
بخاطر پدرت تن بده و آبروریزی نکن
2
15%

به نظر من اگه با معیارهات اوکیه بیشتر معاشرت کنید بعد تصمیم بگیر 

شاید پسر خوبی بود 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوسش نداری و دوست نداره و یکی دیگه رو دوست داری ک اونم دوست داره بعد میخوای بزنی همچیو خراب کنی بری با کسی ک هیچ حسی به هم ندارین ؟؟؟؟برگرد پیش نامزد قبلیت هیچوقت شرمنده دلت نشو 🤌🏻💔

کاملا قید اژدواج با وسره رو بزن

وقتی علننا میگ ب صباحدید خانواده ممططططمئن باش یزوژ میزه سراغ عشق و علاقه اش شک نکن . 

والا با خزااار عشق و ارژو اژدولج کردیم با هژارتا خواستن و جنگیدن اخرشم مردا یوختا کجکی میرن ، اونوخ تو میخوای طرف علننا گفته تورو نمژخوام ژور خانوادمه بعد میگی هنوزم عالیه؟؟؟

ابرو یعنی چی؟ 

صجبت کن با پسرع بعد بگو ما با هم تفاهم نداریم یا برید رولن شماس ب رولنشناس بگید ک همو نمیخاید تا روان شماس خانواده هاتونو مجاب کنه . 

کاملا قید اژدواج با وسره رو بزن وقتی علننا میگ ب صباحدید خانواده ممططططمئن باش یزوژ میزه سراغ عشق و ...

کجای کاری خانوداش میگن دختر بزرگه رو نمیدید کوچیکه رو بدید بابامم از خدا خواستس مگه به همین راحتیاس 

ضمنا وقتی پسره رو دوست ندارم نسبت به کاراشم بی تفاوتم و برام مهم نیست اصلا

دیگه با خودم و دنیا لجم

دوسش نداری و دوست نداره و یکی دیگه رو دوست داری ک اونم دوست داره بعد میخوای بزنی همچیو خراب کنی بری ...

کاش انقد راحت بود

نامزدم خارج درس میخونه و بابام یه درصد بفهمه چیزی بینمون مونده کارم ساختس