2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

722 بازدید | 58 پست

یک سال و نیمه با همسرم جدا زندگی می‌کنیم و داریم طلاق میگیریم ولی من هنوز امید دارم برگردیم

امکان داره حتما صیغه کرده یا براش رفته باشن خواستگاری و اینا نامزد کرده باشه یا نه 

همش میگم اگه یه روزی خدا خواست و برگشتم سر زندگیم ازش بخوام برام این قضیه رو ثابت کنه یا نه هیچی ازش نمیدونم مطمئنم نیستم فقط ذهن خودم میگه یه مرد جوون یه سال و نیم بدون زن خب پس چکار میکرده

دنبالت نیومد؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم دلیل نمیشه فقط بخاطر این موضوع بگی خیانت کرده 

اونم میتونه همین نظر رو روی تو داشته باشه و بگه زن جوون بعد یک سال و نیم بدون رابطه !!! حتما کاری میکنه !!!! ای درست نیست بنظرم

نه متاسفانه

نشستی تا برگرده😒

یعنی....

اعصابمو بهم ریختی

عقل داری تو دختر؟؟ جداشو پای کی موندی آخه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

نمیدونم چی بگم بهت ولی اگه روزی بهم برگشتین قبل از هر چیزی ازش بخواه آزمایش اچ پی وی،اچ آی وی و هپاتیت بده  و برگه آزمایش رو نشونت بده

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

اگه دنبالت نیومده برنگرد اگه شوهر من چنین باشه یه بلایی سرش میارم کبوترا هم خبرشو نیارن دست خودم نیست از خیانتکارا حالم بهم میخوره جا تو بودم حتی یه دقه هم بهش فکر نمیکردم

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤