2777
2789
عنوان

ترشحات سبز رنگ در بارداری

941 بازدید | 6 پست

من از همون ماه‌های اول ترشحات سبز رنگ دارم 

البته اینم بگم دائمی نیست مثلا در هفته شاید فقط یبار ببینم یاهمونم نبینم

یبارهمون اوایل ب دکترم گفتم اهمیت نداد 

الان ۳۵هفته هستم چکارکنم میخواد برم دکتر 

خوبه که تاحالا باعث پارگی کیسه آبت نشده

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

خدایی نکرده عفونت نیست؟برای بچه بده یعنی دکتر حتی سوالم نکرد ازت راجبش توضیح بدی؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عفونت ندارم ولی این ترشح سبز برا منم پیش اومده دو سه بار من اخر 3 ماه هستم شنیدم ترشح مایه امنیوتیک یا عمون کیسه اب بچه هس ک ی مقدارش ترشح میشع

وقتی خواب انقدر خوبه، ببین‌ دیگه مُردن چیه...
خوبه که تاحالا باعث پارگی کیسه آبت نشده

آزمایش اولی ک دادم نشون نداد

بعدازاونم میگم ک دائمی نیست شاید دوهفته هم بشه ک چیزی نبینم 

شایدب خاطر همین بود دکتراهمیت نداد

الان ب نظرت برم دکتر

آزمایش اولی ک دادم نشون نداد بعدازاونم میگم ک دائمی نیست شاید دوهفته هم بشه ک چیزی نبینم  شای ...

اره برو بالاخره عفونت داری باید دارو برات بنویسه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚