2777
2789
عنوان

میگن خدا وجود داره نه؟!

257 بازدید | 42 پست

پس چرا من نمیبینم خستم همش تبعیض واقعا دیگه خستم 

من دختر دومم بار ها شنیدم که گفتن تو باعث طعنه شدی 

حالا هم انقد تبعیض میبینم خستم 

بار ها با خواهرم ( لیاقت این اسمو نداره) بحثم شده همشم اون شروع میکنه و 99 درصد سر کار خونه هستش بلند میشه کار میکنه کوره و نمیبینه من 5 دقیقس نشستم عین گاو شروع میکنه بلند شو و... وظیفته و جوابشم میدم شروع میکنه جن. ده گفتنو....

بعد همه انتظار دارد من جواب ندم خفه شم 

یا شده جلو بقیه تهدیدم کرده و تاپیکای قبلیم هست 

بعد دیشب باز سر کار بحث شد دقیقا جوابشو دادم شروع کرد جن. ده و اینا گفتن دیگه هی بحث طول کشید مامانمم که دید دختر خوشگلش داره اذیت میشه هی به من می‌گفت تو جواب نده منم واقعا دیگه نمیتونستم انسانم یه صبری داره دیگه دیدم نه ول نمیکنه بلند شدم دو سه بار زدم سر شونش ( نه محکمه محکم نه آروم آرومه) گفتم خفه شد دیگه 

بعد برگشته با مشت میزنه تو سرم دیگه کار به گیسو گیس کشی رسید اون وسطم داشت فوش میداد منم میدادم از دهنم پرید گفتم حروم زاده ( حالا میگم این بعدا چی شد) 

بعد مامانش اومده جدامون کرده منو میزنه 😐😐😐

بعد رفته خوابیده دیگه مامانش شروع کرده گفتن به من که تو مقصری و... 

بارها دعوا شده اون اول با مشت و زده تو سرم و اینا این یه بار و من زدم اونم زدن نمیشه حساب کرد امروز به داییم گفته که آره فلانی دیشب فلانی زده دعوا درس شده تازه بهشم گفته تو حرم زاده ای میخوام به باباش بگم درستش کنه اگه نگم فلانم و اینا منم گفتم دایی 3 ساعت بهم ج. نده ج. نده میگه چقد هیچی نگم 

اون گذشته بعد رفتم پیشش بهم میگه خیلی پررو شدی و تو به چه حقی گفتی بهت میگه جن. ده ا

چون شعور دختر قشنگش زیر سوال رفت بهش برخورده 

من دیگه خستم این خدا کجاس تا جایی که یادمه همیشه من مقصر بودم همیشه 

همیشه زد تو سر من اونو برد بالا الانم که میگه باید به بابات بگم و... 

ایندفعه اگه دعوا شد دعا کنید جرعت کنم فرار کنم دیگه نمیکشم متنفرم از این خونه از آدمای دورو و دروغگو

آرامش 🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیوای عزیزم 

واقعا نمیدونم درباره اینجور مشکلاتی چی باید گفت 

خب بشین قشنگ باهاشون حرف بزن 

بعدشم مگه خواهرت چیزی ازت دیده که دور از جون بهت همچین فحشی بده؟ 

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

به نظرم دلیل این رفتارشون رو بپرس

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂