سلام من 17 سالمه و مامانم هم جوری نیست که بتونم اینو باهاش درمیون بذارم نه آنلاین نه حضوری میتونم دکتر برم بخاطر همین میخوام از شما مشورت میخوام تروخدا مسخره نکنید . من یه بار 6 ماه پریود نشدم رفتم دکتر گفتن پلی کیستیک داری یه قرصی داد پریودم منظم شد بعد سه ماه دو با اینجوری شدم و دو ماهه پریود نشدم ولی در اطراف رحمم یه درد خیلی کمیی دارم که اصلا اذیت کننده نیست و دردش خیلی کمه ولی من از بچگی مامانم منو ترسونده که هردو رحمی سرطانه و من کلا وسواس بیماری شدید دارم که نمیتونید فکرشو کنید چقدر زیاده و شبا نمیذاره بخوابم حالا کلا علاوه بر این درد کمی که کنار رحم دارم و یه سری ترشحات سفید بعضضی وقتا دارم زیر شکمم یه 5 روزی هست یه بار تو روز درد شدید میگیره و بعد 5 دقیقه خوب میشه چون ما خونمون دستشویی رو دارن درست میکنم روزی یه بار دستشویی میرم و خیلی هم چایی و آب میخورم حالا نمیدم این درد شکم ربط داره به دستشویی یا ربط داره به درد کم کنار رحمم و اینکه ترشحات واسه چیه همینجوری . وهمش فکر اینکه سرطان دارم باعث میشه خوابم نبره تروخدا کمکم کنید بگید اگر اطلاعاتی دارید واقعا شبا خوابم نمیبره از فکرش سرطان و بیماری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺