2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دردو دل دارم

قرار بود ۶ نفره بریم مشهد من میخواستم به خاطر خواهرم برم یعنی تو اون جمع فقط با خواهرم اوکی بودم دو شب قبل حرکت خواهرم زنگ زد گفت دوستمم داره میاد. هیچی دیگه الان اومدیم مشهد خواهرم چسبیده به دوستش منم تنها

همش میگم کاش نمیومدم  

حال بدم اصلا براش مهم نیس حاضر ب تغییرنیست ب خیال خودش داره تلاش میکنه برا نگه داشتن این زندگی ولی حرفاش منو داغون کرده

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

منم دردو دل دارم قرار بود ۶ نفره بریم مشهد من میخواستم به خاطر خواهرم برم یعنی تو اون جمع فقط با خو ...

عزیزم اون میهمان ولی توکه  غریبه نیستی توبرو پیششون باهاشون حرف بزن

اگه خودش فک میکنه داره تلاش حتما داره تلاششو میکنه شما تشویقش کن بهش بگو شما  داری تلاشتو میکنی ولی میتونی بهتر از این باشی 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
نمیتونم روابط عمومیم ضعیفه. تازه اونا خیلی با هم گرمن من احساس میکنم اضافم. خوشم نمیاد خیلی

منم گاهی همچین حسی توی جمع دارم دلیلش نداشتن اعتماد بنفس

اگه خودش فک میکنه داره تلاش حتما داره تلاششو میکنه شما تشویقش کن بهش بگو شما  داری تلاشتو میکنی ...

فقط زوم کرده رومن توتغییرکن ولی من هیچ تغییری توش نمیبینم تلاشش اینه ک مسائلمون ب دیگران میگ کبامن صحبت کنن درست بشه خودش هیچ حرکتی نمیکنه