2777
2789

۴۵ روزه زایمان کردم شیر خودمم نمیدم بعد زایمان شدم ۸۰ بعد پرخوری کردم الان شدم ۸۳😒😒😒😒

چجوری کم کنممممممم

وای برام غیر ممکن میاد

وقت پیاده روی و ورزش اصلا ندارم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲

رژیم فست

کالری شماری

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه شیر خودت بدی لاغر میشی ولی رژیم بگیر نگیری همینجوری میری بالا چربیا سفت میشن کارت سخت میشه من بعد زایمان شدم ۷۳ ینی ۱۸کیلو اضافه وزن دیگه از پارسال رژیم گرفتم الان سر وزنمم همون اوایل بعد زایمان خ راحت کم میکردم بعدش خ سخت بود 

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم

ببین  عزیزم منم، 60 بودم، تو بارداری شدم 90😑

ولی به یکسال نکشید خود به خوذ برگشتم به همون 60 خییلی ورم داشتم، خواهرم میگفت انگار یه بچه دیگه هنوز هست تو شکمت😂

الان زوده برای لاغری، هنوز ورم داری، شیر خودتو بده، پیاده روی هم فراموش نکن، من هر روز پیاده روی میکردم

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

چون شیرنمیدی میتونی بری دکترتغذیه.البته دکتری که قرص اینا نده.روزی۱ساعتم توخونه برقص برنامه ورزشی دا ...

اللن بچه کوچبکه اصلا وقت نمیشه

من‌همینکه وقت میکنم یا خونه تمیز میکنم یا غذای فردارو درست میکنم یا میخوابم

وگرنه من قبل بارداری ورزش انلاین میکردم با مهسا بختیاری نژاد خیلی راضی بودم

دخترِ قشنگ مامان👶بیصبرانه منتظرتم...💗👶             خدا جونم خودت بهم دادیش خودتم مراقبش باش دخترمو صحیح و سالم از تو میخوام👼🙏🤲
ببین  عزیزم منم، 60 بودم، تو بارداری شدم 90😑 ولی به یکسال نکشید خود به خوذ برگشتم به همون 60 ...

من ۹۰ بودم بعد زایمان شدم ۸۰ ورمم خیلی زیاد بود همش الان رفته قشنگ چربی گرفته منو حس میکنم خودمم

پیاده روی ک اصلاااااا وقت نیس بچه رو چیکارش کنم

منم باید ۲۰ کیلو کم کنم موندم چطوری کم کنم رژیم دکتر کرمانی هست پولی بخوای بگیری من خودم خواستم بگیر ...

اوهو چقدر گرونه 

اگه شیر خودت بدی لاغر میشی ولی رژیم بگیر نگیری همینجوری میری بالا چربیا سفت میشن کارت سخت میشه من بع ...

اره دقیقا راس میگی چربی ها سفت بشن کارم سخت تره حتما باید یه تکونی ب خودم بدم

دگتر کرمانی اگه عمل میکینی بگیر مگه نه الکی پول میدی فقط غذاتو کم کن 

نمیدونم رژیماش چجوریه 

اللن بچه کوچبکه اصلا وقت نمیشه من‌همینکه وقت میکنم یا خونه تمیز میکنم یا غذای فردارو درست میکنم یا ...

الان دیدم نوشتی ۴۵روزه زایمان کردی گلم یه کم بذار بگذره بچه بزرگتربشه راحت میشی.الان هیچکاری نمیشه کرد.جز همون کارای خونه مگه اینکه بذاریش تو کالسکه بری پیاده روی.حواست به کالری که مصرف میکنی باشه تا ایشالله چندوقت دیگه شروع میکنی.بعدغذات یه دونه لیمو آبشو بگیر باآب ولرم قاطی کن بخور.شیرکم چرب بخور.صبحونه عسل بخور.شب هم غذاتو کمش کن.همین چیزای ساده رو رعایت کنی کم کم وزنت میادپایین 

من دخترم سه سالش بود تازه یادم افتادلاغر کنم شکم نگو طبل هیچی اندازم نمیشد چربی نگو گریس حالا مگه اب میشدن

من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم