2777
2789

یا به خواست تو چه کسی رو میخوای دوباره زنده کنم واست چی میگفتی؟

یا اگه میتونستی یه کار اشتباه و تو زندگیت که درگذشته انجام دادی و بخاطرش الان پشیمونی رو به خدا بگی برات پاکش کنه یعنی انگار اصلا اون کارو نکردی به خدا چی میگفتی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکدوم جواب جدا داره  یکیو بپرس

خب شما هر کدومو دوس داری بگو عزیزم من دیگه نمیتونم تاپیکو تغییر بدم☺

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
میگم عموم و زنده کن؛)🥲💔

دقیقا منم میگم عموم 😔😔😔خدا رحمتش کنه عزیزم

دقیقا منم میگم عموم 😔😔😔خدا رحمتش کنه عزیزم

مرسی🥲خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه🥲

عموی من جوونی نکرد🥲💔

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
بابای قشنگمو برگردون💔 اگه برنمیگردونیش منو ببر پیش بابام💔

واقعا نبودن و نداشتن پدرمادر سخته عزیزم خدا بهت صبر بده من با اینکه پدرمادرم تا حالا خیلی درحقم بد کردن اما همیشه برای طول عمرو سلامتیشون دعامیکنم ..خدا رحمتشون کنه😔

و ایکاش سر اون جریان بخاطر دل بابام از حقم کوتاه میومدم 

و بابامو سر اثبات حق داربودنم اینقد غصه دارش نمیکردم💔کاش اونموقع میگفتم فدای یه تار موی بابام کاش بیخیال حقم میشدم و لجبازی نمیکردم 

بابا به مرگم قسم غلط کردم تو برگرد بابا اصلا اون سرممم ببره حرف نمیزنم فقط برگرد بابا غلط کردم دیگه لال میشم تا تو اینقد غصه و حرص نخوری بابا برمیگردی؟؟؟؟؟💔🙏

میگفتم بابامو بهم بده دلم براش تنگ شده منو حلال کنه فرزند خوبی نبودم 

الهیی..خدا بیامرزدش عزیزم..

واقعا نبودن و نداشتن پدرمادر سخته عزیزم خدا بهت صبر بده من با اینکه پدرمادرم تا حالا خیلی درحقم بد ک ...

فکر میکردم من زودترز بابام میرم

فکر میکردم حالا حالاها دارمش

زود بود برا بی کس شدنم

پدر یعنی ستون یعنی پشتوانه یعنی کوه💔

حالا دیگه فقط و فقط یه مرده ی متحرکم.

شما قدرشون رو بدون.