mrrk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2222 عنوان قرص وروژست 363 بازدید | 8 پست خانوما قرصش چند تابی هست و اینکه دکتر به من گفته ماهی یک بسته بخورم قطع کنم پریود شم و مجدد بسته بعدی شروع بشه مثل خیلی از قرصهای ضد بارداری دیگه و اینکه خواستم ببینم جلوی بارداری رو میگیره یا نه ممنون میشم اطلاعات بدید🙏🙏🙏 1402/06/29 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چيكو عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2745 فکر کنم پروژسترون باشه اگر حامله بشی مانع سقطه اگرم نه که پریودت سر وقت میاد
mrrk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2222 فکر کنم پروژسترون باشه اگر حامله بشی مانع سقطه اگرم نه که پریودت سر وقت میاد راستش من میخوام بخورم که جلوگیری کنه از زدن کیست آندومتریوزو اینکه رفتم دکتر گفتم سردرد میگیرم با خوردن قرص ضد بارداری که اینو تجویز کردن
عجججججججب عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 1456 جلوی بارداری رو نمیگیره اما معمولا بارداری خارج رحمی میشه،بسته ۲۸تایی
mrrk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2222 جلوی بارداری رو نمیگیره اما معمولا بارداری خارج رحمی میشه،بسته ۲۸تایی ببخشید اطلاعات دارید در مورد مصرفش من ۲۸ تا بخورم بعد استپ کنم پریود شم بعد مجددا بسته بعدی شروع بشه؟
عجججججججب عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 1456 ببخشید اطلاعات دارید در مورد مصرفش من ۲۸ تا بخورم بعد استپ کنم پریود شم بعد مجددا بسته بعدی ش ... من که دکتر بهم گفته پشتسرهم مصرف کنم و قطعش نکنم و گفت ممکنه عادت ماهیانه کمی بهم بریزه من پریود هم میشم اما نامنظم و خیلی کمه
mrrk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2222 من که دکتر بهم گفته پشتسرهم مصرف کنم و قطعش نکنم و گفت ممکنه عادت ماهیانه کمی بهم بریزه من پریود هم ... ببخشید یعنی بعد خوردن ۲۸ تا بسته بعدی رو شروع میکنید ؟ و اینکه تا چند بسته پشت سر هم میخورید ؟ شما کیست دارید؟
عجججججججب عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 1456 ببخشید یعنی بعد خوردن ۲۸ تا بسته بعدی رو شروع میکنید ؟ و اینکه تا چند بسته پشت سر هم میخورید ؟ ... بله پشت هم الان بسته آخر یعنی چهارمین و بعدش دوباره سونو و دکتر ،بله کیست دارم،اابته شما طبق دستور دکتر خودت مصرف کن
mrrk مدیر استارتر عضویت: 1400/01/29 تعداد پست: 2222 بله پشت هم الان بسته آخر یعنی چهارمین و بعدش دوباره سونو و دکتر ،بله کیست دارم،اابته شما طبق دستور د ... چشم حتما فقط معذرت میخوام تو این چهار ماه چند بار پریود شدید من کیست عمل کردم الان واسم نوشته که دوباره کیست نزنم