2777
2789

من همش قشنگ بپوشم و تمیز و‌مرتب باشم 

اونوقت اقا یه زحمت نمیده تی شرت بپوشه 

لباس خوب براش میخرم میگم تو خونه خوب بپوش خسته شدم از این تیپ خوشم نمیاد

یه دوساعت میپوشه  دوباره همون زیرپیراهن های زشت رو میپوشه تا هفته ها

ولی بیرون رفتنی به خودش میرسه😐😐😐

منم آدمم هرچی میخوام عوض دربیارم که بفهمه چی میکشم نمیشه 

لباس زشت و بی ریخت ندارم نمیتونمم بپوشم

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

لباس کهنه ایشون ر  بنداز دور

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

زشت و بی ریختاشو پاره کن بنداز سطل آشغال 

تا اونا هست با جدیدا  احساس راحتی نمیکنه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن لباس راحتی مناسب بگیری خب آدم توی خونه باید لباس راحت بپوشه من اکثر تو خونه نیمه لختم بابا(فوق‌العاده گرمایی هستم حتی توی زمستون ) شوهرمم رکابی و شلوارک ،لباسای هم که پاره شده بنداز دور تا نپوشه

🥴امضام نمیاد 
لباس کهنه ایشون ر  بنداز دور

باز میره از همون زیرپیرهان ها میخره

وگرنه یه شلدارشو انداختم دور انقد بی ریخت بود

سعی کن لباس راحتی مناسب بگیری خب آدم توی خونه باید لباس راحت بپوشه من اکثر تو خونه نیمه لختم بابا(فو ...

من از رکابی بدم‌میاد متنفرم هزار بار بهش گفتم 

تی شرت راحت و گشاد گرفتم تنگ نیست

باز میره از همون زیرپیرهان ها میخره وگرنه یه شلدارشو انداختم دور انقد بی ریخت بود

زیر پیراهن سوراخ میخرن؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
زیر پیراهن سوراخ میخرن؟

نه منظورم زیرپیرهن رکابیه که من متنفرم

تی شرت سبک خنک گرفتم نمیپوشه

نه منظورم زیرپیرهن رکابیه که من متنفرم تی شرت سبک خنک گرفتم نمیپوشه

رکابی برند نیکو پوش بخر