2777
2789

همسرم خیلی مرد خوبیه همه جوره پشتمه حمایتم میکنه خیلی مهربونه هرچی ک خاستم داشتم کلی خرج کلاس کنکور کرد تا رتبه خوبی بیارم دانشگاه خوب قبول شم من باز قدر ندونستم و خوب نخوندم و قبول نشدم الانم میخاد کمکم کنه ازاد بخونم ولی اصلا یطوریم همش لج میکنم غر میزنم قهر میکنم همش قهرررر و همش قهر خودمم خسته شدم واقعا دست خودم نیس همه چی خیلی زود بهم برمیخوره همش دلم میخواد همه چی طبق میل من باشه ولی میدونم ک همیشه نمیشه

کمکم کنید خودمم میدونم بعد یه مدت شوهرم خسته میشه از قهر کردنام و ناز کشیدناش چ کنمممم

چند سالته ؟ 

مگه بچه ای که لج و لجبازی می‌کنی 

دیگه باید چیکار کنه برات

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبر رو تمرین کن و قدر مردتو بدون ، الان دیگ مرد خوب پیدا نمیشه 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

آن کس که نداند و بخواهد که بداند جان و تن خود را ز جهالت برهاند«مولانا»

همینکه عواقب کارت رو میدونی حتماً در جهت اصلاح موفق میشی ولی عزیزم مراقب باش، دیر نشه....سپاسگزاری و تلافی محبت چنین همسر مهربانی راهکار اصلی نجات شماست ، این ناسازگاری ها مطمئن باش وسوسه نفس هست  

تو این زمونه که عمدتاً آدمهای بی مسئولیت حتی زیر دین نفقه واجب همسرشان هستند،خداروشکر نعمت خیلی بزرگی داری ....نعمتها فرّار هستند قبل از فرار نعمت قدرش رو بدون و با شکر گزاری و محبت مانع از دست رفتن این نعمت بزرگ باش

خوشبختی ات مستدام