2821
2789
عنوان

بارداری

112 بازدید | 14 پست

خانما بچم 37هفته کیسه ابم پاره شد سز شدم 

بچم دو روز بود داخل ان ای سی یو  بعد حین اعزام ب بیمارستان دیگه مرد😭

جیگرم داره میسوزه 

چیکار کنم زودتر باردار بشم 

بچمو دیدم سالم بود فقط ریه اش نارس بود 

انقدر عیب گذاشتن ک انسداد روده احتمال میدادن حین اعزام پیپی کرد ولی بچم سالم سالم بود تا اینکه شلنگ وارد ریه کردن دیگه بچم رو ب بد شد 

حالم خرابه نمیدونم چیکارکنم راه کارم بدین 

چیکار کنم زود خوب بشم و باردار بشم

خدایا عزیزانمو برام حفظ کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خدا بهت صبر بده. من درکت میکنم بچه یک سالمو از دست دادم. به نظر من اونا درست میگن احتمالا انس ...

ممنون بعد حین اعزام ک پی پی کرد گفتن نبوده 

شما باردار شدین؟

عزیزم یک درصداحتمال بده به دنیامیومد وبخاطرنارسایی مریض میشد وتااخرعمر بایدهم تو هم اون طفلی اذیت میشد خدایه حکمتی داشته عزیزم توکل کن به خدا خودش آرومت میکنه

اگر به خودت برسی خودتو تقویت کنی بعد ۳ تا ۶ ماه بعد میتونی باردار بشی فک کنم قشنگ خودتو تقویت کن ایش ...

قربونت عزیزم 

خدا از زبونت بشنوه 

داغونم بخدا تازه بچم ک بدنیا اومد سالم بود حتی اکسیژن نزدن بهش 

نمیدونی چیکار کنم زود تر خوب بشم 

عزیزم یک درصداحتمال بده به دنیامیومد وبخاطرنارسایی مریض میشد وتااخرعمر بایدهم تو هم اون طفلی اذیت می ...

یکم با همینحرفا اروم شدم واگرنه داشتم دیونه میشدم

یکم با همینحرفا اروم شدم واگرنه داشتم دیونه میشدم

فقط بسپار به خدا یه بچه سالم هزار بار بهترازیه بچع خدای نکرده مریضه که تمام جوونیت رو براش بزاری وجلو چشمات اب شه  فقط به خدا وحکمتش اعتمادکن خدا بد بندش رو نمیخادعزیزم

تازه ازاد شده 

برای رزیم پسرزایی گرفته بودم رفتم گفت آزادشده واینونشته توپارانشیم  تخمدان چپ همچین جیزی نوشته بودفکرکردم شایدخیلی وقته ازادشده براهمین اقدام نکردم بنظرت دیرشده یانه اقدام کنم 

ببخشید شماالان حال روحیتون خوب نیست ومن همچین سوالی ازتون میپرسم

برای رزیم پسرزایی گرفته بودم رفتم گفت آزادشده واینونشته توپارانشیم  تخمدان چپ همچین جیزی نوشته ...

اشکال نداره عزیزم 

اگر امروز رفتی گفته اینجور 

24تا 36ساعت وقت داری برا اقدام 

قربونت عزیزم  خدا از زبونت بشنوه  داغونم بخدا تازه بچم ک بدنیا اومد سالم بود حتی اکسیژن ...

کلا چیزای مقوی کاچی و

گل گاو زبون رو بجوشون بعد زرده تخم مرغ بریز توش بهم بزن یه خورده هل و گلاب اضافه کن ک بود نده بخور 

پیاز رو سرخ کن بعدتخم مرغ محلی اضافه کن بهش خیلی برای جمع کردن رحم خوبه 

دیگه برو دکتر بگو ک بهت قرص مولتی ویتامین و زینک و اهن و اینام بده مثلا یه قرص هست اکتیو وومن تعریفشو شنیدم ولی حقیقتا خودم امتحان نکردم 

عصاره گوشت درست کن یه تیکه گوشت گوسفند با استخون مثلا ماهیچه باشه چه بهتر بنداز تو شیشه با یه تیکه پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه در شیشه رو سفت ببند بزار تو ابجوش بپزه قشنگ بعد همون گوشتو وبا عصارش روغنایی ک پس داده بخور 

ران مرغ اهن سازه عدسی 

من سقط کردم بهم گفتن اینارو بخور ک جون بگیری و تقویت بشی دوباره بتونی زود بچه دار بشی ولی خب من نمیخاستم دیگه بچه دار بشم ولی خب مامانم همه اینارو بزور بهم داد تا یکم جون بگیرم 

2824
2823
2791
2779
2792