zahraaakaa مدیر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 6587 عنوان 🦦🌚 هعیی | مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 339 پست هعی زندگی 1402/06/28 | 22:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
akbarrrr عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 156 خب تو ک میخای مزاحمم نباشی پیام نده حداقل الان اذیتم نکن الان میدونم همه چی راحت تره به درسم میرسم به کارم میرسم به ورزشم میرسم هر وقت بخوام هر کار دلم بخواد میکنم توام دقیقا همینی راحت ولی میدونم که مثل من وقتی تنها میشی میگی چقد حالش بیشتر بود چی میشد اگه دو تایی اینو داشتیم باهم مث سال کنکورت
akbarrrr عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 156 اذیتم نکن حال من الان خوبه من هیچ وقت نمیخام برگردم میدونم همینو گفتم
zahraaakaa مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 6587 الان میدونم همه چی راحت تره به درسم میرسم به کارم میرسم به ورزشم میرسم هر وقت بخوام هر ... دقیقا ولی من هیچ وقت ته دلم صاف نمیشه باهات حرفایی ک زدی یادم نمیره شایدم منم ی حرفایی زدم یادت نره پس برگشتن به این رابطه به صلاح جفتمون نیست
akbarrrr عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 156 دقیقا ولی من هیچ وقت ته دلم صاف نمیشه باهات حرفایی ک زدی یادم نمیره شایدم منم ی حرفایی ... دل صاف میشه با درست کردن اشتباها من فقط میخواستم بگم این حسی که تو داری رو منم دارم
akbarrrr عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 156 دقیقا ولی من هیچ وقت ته دلم صاف نمیشه باهات حرفایی ک زدی یادم نمیره شایدم منم ی حرفایی ... اگه همه این چیزایی که الان هست بمونه چی ینی بالغانه بریم جلو ینی نه من اون حرفا و اشتباهای احمقانه رو داشته باشم نه تو ینی همین راحتی باشه و هم اون لذت
zahraaakaa مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 6587 اگه همه این چیزایی که الان هست بمونه چی ینی بالغانه بریم جلو ینی نه من اون حرفا و اشت ... نه گفتم اذیتم نکن هم واسه تو دختر زیاده هم واسه من پسر هست تجربه بدست اوردیم الان تو فهمیدی کجاها اشتباه کردی دیگ تکرار نمیکنی منم تجربه بدست اوردم 🚶🏻♀️
akbarrrr عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 156 نه گفتم اذیتم نکن هم واسه تو دختر زیاده هم واسه من پسر هست تجربه بدست اوردیم ال ... اینطوری نگو کسی واسه من تو نمیشه کسی هم واسه تو من نمیشه من دنبال تو میگردم تو ام دنبال من اینو که میدونم لجبازی چرا؟
zahraaakaa مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 6587 اینطوری نگو کسی واسه من تو نمیشه کسی هم واسه تو من نمیشه من دنبال تو میگردم تو ام دنبا ... قرار شد اذیتم نکنیی
zahraaakaa مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 6587 باشهه ببخشید رفتی دانشگاه؟ بازم اذیتم میکنی نگا ی رابطه ای بود تموم شد لجبازی هم نیس منطقی اینه که اون رابطه ای ک تموم شد باید بذاری کنار عادت میکنیم همینجوری تا الان تونستیم بقیه اش هم میتونیم تو هم بهم پیام نده اینطوری فقط اذیت میشیم باشه ؟ هیچ وقت اینقدر منطقی حرف نزدم
akbarrrr عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 156 بازم اذیتم میکنی نگا ی رابطه ای بود تموم شد لجبازی هم نیس منطقی اینه که اون رابطه ای ک ... باشه باشه گفتم که نمیخام اذیتت کنم یه سوال بپرسم فقط جواب بده دیگه چیزی نمیگمهیچ ربطی هم به چیز دیگه ای نداره عکسارو پاک کردی؟از سر لجبازی دروغ نگو راستشو بگو
zahraaakaa مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 6587 باشه باشه گفتم که نمیخام اذیتت کنم یه سوال بپرسم فقط جواب بده دیگه چیزی نمیگم هیچ ربطی هم به ... تو کردی؟
akbarrrr عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 156 تو کردی؟ نه همشون دارم حتی مای لاو اتفاقا چن روز پیش 150 امین هفته بود تو چی؟
zahraaakaa مدیر استارتر عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 6587 نه همشون دارم حتی مای لاو اتفاقا چن روز پیش 150 امین هفته بود تو چی؟ برات مهم نباید باشه