2777
2789
عنوان

پشت کنکوری بیا

79 بازدید | 8 پست

چند ساله پشت کنکوری؟

یا تو میشناسین کسایی رو ک چندین سال پشت کنکور باشن

من ۲۱ سالمه دلم میخواد باز پشت بمونم تا ب هدفم برسم ولی از طعنه های بقیه خجالت میکشم

واست مهم نباشه من ۲۲ سالمه تازه میخوام برم دانشگاه 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخوام برم دانشگاه درکنارش مجدد بخونم واس کنکور بنظرت سخت نیست شدنیه؟

نمیدونم عزیزم فقط رشته الکی و بدردنخور نرو ک صرفا اسمش دانشگاه رفتن باشه 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

طعنه هارو بگیر به یک طرفت

۲۱ سال ک چیزی نیست.. پسرا سال اول قبول نشن دو سالم میرن سربازی دیگه ۲۱ سالگی اگ بخوان ادامه تحصیل بدن کنکور میدن.. خیلیارو دیدم سال چهارم یا حتی پنجم ب هدفشون رسیدن.. ب روزی فک کن ک نتیجه ی کنکورتو میکوبی تو دهن اونایی ک بهت طعنه میزنن.. بکوب بشین درس بخون

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!