2777
2789
عنوان

شوهرم حرصم داد بیایین لطفا

172 بازدید | 7 پست

یکی از دوستای شوهرم ک آدم خیرسرش متشخصی هستش و حدودا ۵۰ سالی داره 

و مسئول یه شرکت دولتیه

کلا ادم خوبیه وبعید بود ازش این کارا

خلاصه این اقا تک دخترش بایکی عقد میکنه و این داماده خیلی اذیتشون میکنه و کلی از داریی دختره وپدردختره میگیره وبازیشون میده و یکساله درگیرن بااین یارو

تاکه این دوست شوهرم به شوهرم گفته میخوام برم ماشین طرف و داغون کنم ازبس اذیتشون کرده و بازیشون داده هم مالی بهشون ضرر داده هم دختره و بازی داده

شوهرمم داوطلبانه باهاش رفته 

خلاصه چیزی ک شوهرم گفت میگه من داوطلبانه رفتم دیگ نمیدونم داوطلبانه بود یااین دوستش بهش درخواست داده

خلاصه حدود ۲۰ روز پیس شوهرم بادوستش میرن ماشین طرف ک توخیابون پارک بود و داغون میکنن ومیان

وقتی اومد شوهرم دیدم ساکته وترسیده و یطوریه شک کردم اما بد به دلم راه ندادم تاکه رفتیم بیرون یهو گفت اینکارو کردیم

و من اون لحظه اتیشییی شدم وکلی دعواش کردم(بیشتر ازاین سوختم که چرا بهم نگفت و اول کارشو کرد بعد گفت)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه باهاش قهرکردم وبحث کردیم اونم معذرت خواهی کرد و گفت اشتباه کردم از کاری ک کردم پشیمونم به رسم رفاقت باهاش رفتم واینا...

خلاصه گذشت دوستشم بهش گفته بود اگه گرفتنت یاچیزی شد نگران نباش من گردن میگیرم(دوست شوهرم پولداره)

خلاصه ۲ روز پیش به شوهرم از کلانتری زنگ زدن ک باید بیای و از طریق شماره پلاکت و دوربین توخیابون یارو فهمیده تو ماشینشو داغون کردی

شوهرمم به دوستش گفته

دوست شوهرمم که داداشش رئیس کلانتریه اومده واسطه گری و دوست شوهرمم گفته من خسارت ماشین یارو رو میدم نگران نباش 

واز طریق کلانتری هم با یارو حرف زدن اونم گفته من خسارت ماشینمو میخوام فقط وکاری ندارم

و حالا فردا قراره شوهرم بره کلانتری

و امشب اومد بهم گفت و دوباره داغون شدم ازاینکه چرا همون موقه بهم نگفت😓این گندی که زده به کنار

ازاین ناراحتم که همون موقه نمیاد بگه مثل الان ک بعد۲ روز گفت

شوهرم همون ۲۰ روز پیش گف با ماشین دوستش رفتن اما الان درومد ک باماشین خودش رفتن و از طریق پلاک ماشین شوهرم کلانتری مشخصات شوهرمو پیداش کرده

خیلی دارم حرص میخورم کلی هم بحث کردم باهاش اون فقط ساکته 

این جریان وگندی که زده به کنار میدونم خیلی بده 

ولی خداروشکر به خیر گذشت وخسارت ماشین طرف ودوست شوهرم میده

ولی بیشترین چیزی که ازش دلخورم همین جریانه ک دروغ گفتنش سراینکه باماشین خودش رفته بود نه دوستش دوم بهم نمیگه درجا ومثل الان بعد ۲ روز اومد گفت😔