2777
2789
I remember when I had bone pain, my father told me that I am getting taller and don't worry about it ...

Thank you my flower🌹but I'm not going to get taller anymore😅

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا اون aor غلطه our درسته😐

میدونم عزیزم اشتباه تایپی بود شما ببخش

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
Thank you dear🧡 The reason is that I am in  recovery and this is the reason for my inactivity ...

What happing to you?

Why recovery

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
Hallo gute nacht .wie geht's? Ich habe keine Probleme   und ich leibe das leben

Das ist sehr gut. Vielen Dank, dass Sie das gehört haben. Ich hoffe, Sie sind immer gesund und glücklich♥️♥️♥️

Hallo gute nacht .wie geht's? Ich habe keine Probleme   und ich leibe das leben

Hallo, Hübsche

Mach es gut, meine Liebe, ich hoffe, dass dein Leben immer ohne Probleme so sein wird

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

I had an abdominal sourgery two months ago

Oh my dear I'm so sorry for you I hope you will be healthy sorry me I didn't know

I love you

Well I miss my sister and I wish I could see her in my dreams. I stopped working because I had a lot of problem in my personal life. On the other hand I'm half-hearted about my emigration but I know I will be sorry for my decision in future 

Life is hard these days 

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
Well I miss my sister and I wish I could see her in my dreams. I stopped working because I had a lot ...

I'm so sorry about your sister my dear🖤🖤

Please Make the right decision , life is once

I hope you will be successful❤️

I'm so sorry about your sister my dear🖤🖤 Please Make the right decision , life is once I hope yo ...

Thanks honey 🥰

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
Oh my dear I'm so sorry for you I hope you will be healthy sorry me I didn't know I love you

🧡🫂Thanks a lot my honey

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"